Semnele.

SEMNELE ”SECRETE” LA PRIMELE INTALNIRI:

– Atunci cand priveste frecvent in jos, in timpul unui dialog. Acest gest invita la o cunoastere reciproca mai amanuntita.

– Atunci cand ea il priveste direct in ochi, cu indrazneala, sau chiar cu impertinenta – e in mod clar o provocare, aruncarea unei manusi, asteptand nerabdatoare ca el sa o ridice.

– Daca ea il priveste (de obicei intens) si-si musca buzele in acelasi timp, aceasta inseamna ca este foarte dispusa la o legatura sentimentala, care poate evolua vertiginos catre una sexual-erotica. Muscarea buzelor este semnul (atat la femei, cat si la barbati) unei perioade de maxima excitabilitate sexuala.

– Atunci cand ea isi umezeste buzele (intr-un mod mai mult sau mai putin discret), aceasta inseamna ca doreste sa fie sarutata.

– Cand o femeie, de fata cu un barbat, mangaie usor diferite obiecte din jur, acesta este un semn evident al dorintei de a fi mangaiata.

– Aceasta dorinta se mai poate manifesta intr-un mod foarte provocator si mai localizat, prin mangaierea unor parti ale propriului corp, prin intarzierea aparent intamplatoare a mainilor asupra acestora, etc.

– Dorinta expresa de a face dragoste se manifesta prin indepartarea bratelor si impingerea usoara inainte a sanilor, ori prin atingerea taliei, a soldului expus intr-un mod evident, etc.

– Daca ea ingaduie unele acte ceva mai familiare, aparent ”nesemnificative” (ca de pilda, rugamintea de a-i cauta ceva in geanta, ea fiind constient sau nu, in imposibilitatea de-a o face singura), aceasta se constituie in tot atatea invitatii subtile la o apropiere mai intima.

– Starea de asteptare si de interes a unei femei se exprima printr-o pozitie degajata, de usoara lasare pe spate si sprijinire de spatar, mainile fiind de asemenea intr-o pozitie lejera, departate una de alta, sau asezate pe bratele fotoliului.

– Atunci cand ea sta picior peste picior inseamna ca el o intereseaza, dar e inca nehotarata si asteapta in continuare sa fie convinsa. Anumite simtaminte profunde si putin contradictorii o transpun in aceasta expectativa.

– Daca ea nu doreste nici un fel de legatura si e sigura de acest lucru isi va incrucisa bratele la piept, ceea ce-i un semn cat se poate de evident asupra intentiilor sale.

– Aceasta atitudine de respingere se mai poate manifesta prin rigiditatea corpului (nemiscarea sa) in timpul unei discutii, sau chiar prin intoarcerea (adesea instinctiva), partiala sau totala, a spatelui interlocutorului ei.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s