7 TRASATURI ALE OAMENILOR, PE CARE NATURA I-A INZESTRAT CU OCHI VERZI

Se spune ca ochii reprezinta oglinda sufletului.

Este adevarat! Prin intermediul ochilor puteti invata multe despre o persoana. Ochii exprima bucurie si tristete, zambete si lacrimi…

Chiar si culoarea ochilor, mostenita de la nastere, poate spune multe despre caracterul uman. Culoarea verde a ochilor este o mare raritate: doar 2% din populatia planetei are ochii verzi. Cu toate acestea, in unele tari este foarte raspandita.

Iata 7 caracteristici ale ochilor verzi:

VICLENIA.

Ochii verzi sunt un semn al unei personalitati obraznice si viclene. In ei se nasc ganduri diferite, dar niciodata nu le vei putea citi. In comportamentul unei persoane cu ochi verzi se intalneste in mod miraculos doua extreme: intelepciunea si copilarescul. Astfel de oameni sunt adesea predispusi la a incerca sau la a invata mereu ceva nou.

Ei au un bun simt al umorului si toate aspectele unui lider carismatic. Poate ca nimeni nu stie cum sa se distreze si sa se bucure de viata, asa ca persoanele cu ochi verzi!

2. PASIUNEA.

Oamenii cu ochii verzi sunt foarte harnici si arata pasiune in toate sferele vietii, atat in cele profesionale cat si in cele personale. Sunt sinceri (in pofida zicalei: …”ochii verzi, niciodata sa nu-i crezi”) si au darul de a asculta cu atentie interlocutorul. Ei se indragostesc adanc si emotional.

Un barbat cu ochii verzi va aduce iubitei flori si daruri, fara nici un motiv. In cariera, persoana cu ochii verzi va depasi majoritatea colegilor, pentru ca nu se leneveste sa invete si sa se dezvolte. El se concentreaza pe rezultate si nu stie sa lucreze fara de griji. Ei merg neobosit catre scopul lor si stiu cum sa faca alegerea potrivita in viata.

3. MISTERUL.

Oamenii cu ochii verzi sunt predispusi la misticism, ceea ce ii face curiosi si carismatici. Nu este surprinzator faptul ca diferiti vrajitori si fiinte supranaturale sunt de obicei cu ochii verzi!

In mod similar, ei au capacitatea de a atrage alti oameni, deoarece emit un puternic magnetism.

4. GELOZIA.

Shakespeare a numit gelozia un ”monstru cu ochi verzi”! Aceasta caracteristica de mult timp era asociata cu ochii verzi. Intr-adevar, oamenii cu ochii verzi sunt atat de gelosi incat uneori depasesc orice limita.

5. FARMECUL.

Proprietarii ochilor verzi sunt cei mai fermecatori si mai frumosi oameni de pe pamant. Ei atrag sexul opus cu mare usurinta si adesea devin foarte influenti.

Ochii verzi sunt asociati cu sexualitatea si energia.

6. CREATIVITATEA.

Oamenii cu ochi verzi se disting prin creativitatea remarcabila. Au o imaginatie foarte bogata, astfel incat ei lucreaza adesea in munci creative.

Ei au mereu idei originale si solutii inventive pentru a atinge orice scopuri. Procesul lor de gandire este unic si diferit. Toate aceste calitati ii ajuta sa depaseasca orice dificultate din viata.

7. INTELECTUL.

Acesti oameni sunt foarte inteligenti si indragostiti de viata. Ei sunt capabili sa vorbeasca bine si convingator, iar inteligenta lor ii ajuta sa se concentreze si sa gaseasca o iesire chiar si din cele mai dificile situatii. O minte ascutita le permite mereu sa ramana cu un pas inaintea concurentilor.

Sunt intotdeauna deschisi si isi pot afirma in mod clar pozitia. Nu sunt distrasi si nu se opresc din calea dorita.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s