TEMPERAMENTUL FEMEILOR DUPA FORMA SANILOR SI DIN PUNCT DE VEDERE AL AUTOEVALUARILOR FIZICE

A. Dupa forma sanilor (aflarea temperamentului s*xual):

A.1. Sanii mici, feciorelnici:

Aceste femei se simt foarte complexate din cauza sanilor lor si sunt foarte susceptibile la orice aluzie in legatura cu acest subiect. Aceasta neincredere in ele le impinge intr-o permanenta rezerva si le face timide, sau dimpotriva, le determina sa braveze exhibandu-si sanii in diferite imprejurari. Daca se simt protejate si li se insufla incredere, devin de o sexualitate foarte intensa.

A.2. Sanii mari si ovali:

Sentimentale si foarte ardente, femeile din aceasta categorie sunt deosebit de senzuale si doresc sa fie inconjurate in permanenta de nenumarate dovezi de afectiune. Le place enorm sa faca dragoste si se simt frustrate daca nivelul pasional al relatiei scade uneori, sau daca nu sunt intrunite toate conditiile unei atmosfere de basm.

A.3. Sanii rotunzi:

Foarte temperamentale, de o dragoste tumultoasa si demolatoare, sunt nefericite daca nu gasesc parteneri pe masura posibilitatilor lor erotice. Sunt mandre de sanii lor, chiar daca nu arata acest lucru, si ofera adesea dovezi exhibitioniste asupra acestor calitati fizice. Dragostea li se pare un dulce pacat, fara de care viata n-ar avea sens.

A.4. Sanii rotunzi si grei:

Legaturile erotico-s*xual-sentimentale trec intotdeauna pe primul plan pentru aceste femei, ele stiind instinctiv cum sa placa si cum sa instaureze o atmosfera plina de incredere in cadrul unei relatii de acest tip. Barbatii se simt bine in acest climat de armonie, in care nicio dificultate (de orice natura ar fi ea) nu pare a fi prea greu de depasit.

A.5. Sanii cu sfarcuri roz:

Femeile din acest tip se dezvaluie mai greu – cand se aprind insa pot oferi experiente erotice de neuitat, lasand la o parte ca si cum nici nu ar fi existat inhibitiile anterioare. E nevoie de multa delicatete pentru a le castiga increderea deplina, de nenumarate mangaieri (caracteristicile sanilor lor indica o deosebita apetenta pentru acest gen de dezmierdare) si intotdeauna de multa caldura sufleteasca investita in fiecare gest.

A.6. Sanii cu sfarcuri mici:

La fel ca femeile din tipul anterior, si acestea au nevoie de multe mangaieri, pentru a se deschide asemenea unor flori si, de asemenea, de multe aprecieri cu privire la calitatile lor fizice si spirituale. Ele sunt mai retinute in general in a se oferi si nu investesc incredere in cineva dupa un simplu flirt de circumstanta. Dragostea e un lucru pretios si serios, cu care-i vor bucura pe cei ce vor reusi sa le cucereasca pe de-a-ntregul inimile ferecate cu grija. Atunci iubirea lor se va manifesta statornic si fara oprelisti. Daca ea duce catre mariaj, atunci inseamna ca un punct esential din planurile lor de viata a fost atins.

B. Din punct de vedere al autoevaluarii fizice:

Parul:

Ii lipseste increderea in sine si din aceasta cauza e putin inconsecventa. Acest sentiment stanjenitor se traduce prin acordarea unei atentii deosebite podoabei sale capilare (spalari dese, schimbari frecvente de coafuri, infoierea si evidentierea in acest mod, pieptanaturi sofisticate etc.).

Ochii:

Nu e prea indrazneata, dimpotriva. Are nevoie de un barbat care sa-i fie stapan si ocrotitor. Este genul dragostei la prima vedere (semne nonverbale: rimelare intensa, priviri staruitoare etc.).

Buzele:

Si le pune adesea in evidenta prin nuante atragatoare (uneori stridente) de ruj. In dragoste este exigenta, doreste sa fie indelung mangaiata si inconjurata de gesturi tandre.

Figura:

O femeie foarte capabila, dominatoare, care adesea realizeaza casatorii din interes (semnele: coafuri care sa-i favorizeze fata, ingrijirea ei cosmetica…).

Gatul:

Este mandra de corpul ei si se daruieste doar atunci cand e sigura ca ”el” merita acest lucru. In mod sigur, nu accepta compromisuri si nici sa fie calcata in picioare (semnalmente: dezgolirea gatului, coliere stranse, gulere fine etc.).

Mainile:

Tipul de femeie care si le ingrijeste si si le protejeaza, isi da unghiile cu oja etc., pentru a si le expune in cele din urma ca pe un semn distinctiv si sigur al conditiei ei de femeie. Ea considera ca feminitatea este un apanaj al ei de care ar fi o prostie sa se lipseasca. Uneori devine o feminista infocata. Impleteste excelent interesele profesionale cu cele sentimentale, domeniu in care este foarte posesiva.

Sanii:

La ea dragostea e pe planul intai, este poarta prin care trec toate celelalte interese. Aceasta femeie este o excelenta amanta si o confidenta desavarsita pentru orice barbat (semnalmente: bluze transparente, stranse, exhibarea sanilor pe plaja, pozitia favorizanta a corpului etc.).

Fundul:

Doreste sa fie cucerita dupa o intreaga arta a seductiei si crede ca are foarte mult sex-appeal. E o fire independenta si ii place sa fie independenta si ii place sa se stie puternica (semnalmente: pantaloni stretch, bikini provocatori, fuste mulate pe corp etc.).

Picioarele:

Femeie independenta si optimista, cu un dezvoltat simt al prieteniei (semnalmente: vezi punctul ”Fundul”).

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s