Idei de Amenajamente

17 IDEI SPLENDIDE DE UTILIZARE A PALETILOR DE LEMN IN CURTE SI GRADINA!
Multi oameni considera ca paletii din lemn sunt potriviti doar pentru transportarea marfurilor grele. Totusi designerii, precum si persoanele obisnuite care locuiesc la curte, le gasesc utilizari destul de folositoare.
Va oferim aceste exemple de mobila din paleti, pe care le puteti realiza si dvs.
1. BANCA ACOPERITA:
O banca fermecatoare de tip inchis, confectionata din cativa paleti vopsiti in alb. Ca sa fie mai confortabila, asezati 2-3 pernute moi pe banca si decorati peretii laterali cu ghivece cu flori.
2. MINI BARUL:
Mini barul suspendat, confectionat dintr-un palet de lemn si vopsit in negru, cu usita pliabila, va deveni un ornament stilat al fatadei casei dvs. si un lucru folositor pentru tori amatorii de petreceri cu cocktail-uri.
3. LEAGANUL:
Leaganul simplu, realizat dintr-un palet de lemn si lanturi metalice, va fi binevenit in orice curte, indiferent de prezenta sau absenta copiilor.
4. ORGANIZATORUL PENTRU UNELT DE GRADINA:
Doar un palet de lemn va va ajuta sa organizati uneltele pentru gradinarit. Cu ajutorul unui element atat de simplu veti putea sa fixati sigur, ingrijit si, cel mai important, ergonomic greblele, lopetile si alte instrumente.
5. MASUTA:
Masuta multifunctionala, confectionata din cativa paleti, poate deveni un supliment minunat pentru zona de gratar din curtea dvs. Cateva cuiere pentru prosoapele si ustensilele culinare, precum si rafturile pentru vase si bauturi, vor transforma aceasta masuta intr-un lucru de neinlocuit in curtea din spate.
6. SEZLONGURILE:
Folositi paletii de lemn, ca sa montati o constructie originala si foarte confortabila cu banca-sezlong situata sub un mic acoperis.
7. BANCA CREATIVA:
O banca dubla, neobisnuita, cu pernute moi, se va incadra in orice curte si va deveni un loc minunat pentru odihna.
8. LOCUL PENTRU ODIHNA:
O cabina mica, construita din paleti de lemn, cu o canapea confortabila in interior, va deveni un element fermecator al curtii dvs. si locul preferat pentru odihna individuala.
9. MASUTA DE GRADINARIT:
Folositi paletii de lemn, ca sa mesteriti o masuta practica si originala pentru gradinarit. Puneti-o pe veranda si folositi-o pentru transplantarea plantelor, precum si pentru pastrarea instrumentelor mici pentru gradinarit.
10. SETUL DE MOBILA:
Un set rustic dar totusi stilat de mobila de curte cu canapele, fotolii si masuta – dupa parerea noastra, este cea mai buna idee de utilizare a paletilor inutili. Un asemenea mobilier se va incadra in mod minunat intr-o curte sau gradina.
11. PATURI AGRICOLE:
Visati la paturi agricole frumoase si ingrijite? Atunci aveti neaparata nevoie de paleti pentru constructii. Asemenea paturi agricole se potrivesc perfect pentru cultivarea capsunilor, verdeturilor si salatelor verzi. Dar aveti grija ca scandurile sa nu devina adaposturi pentru insecte.
12. PATURILE AGRICOLE SUSPENDATE:
Paturile compacte de capsuni reprezinta inca un mod interesant de utilizare a paletilor de lemn. Asemenea paturi nu sunt numai originale si frumoase, ci si foarte ergonomice, ceea ce este excelent, daca aveti o curte mica.
13. LOCUL DE JOACA:
Locul de joaca creat din cativa paleti de lemn reprezinta un mod simplu si disponibil de amenajare a spatiului de odihna si activitati pentru copii in curtea din spate.
14. STIVA DE LEMNE:
Pastrarea lemnelor poate fi aspectoasa, daca ati mesteri o stiva inalta in acest scop. Aveti nevoie de doar 4-5 paleti de lemn.
15. BANCA DIN CURTE:
Banca simpla, pentru crearea careia sunt necesari doar 2 paleti pentru constructii si orice vopsea, se va incadra excelent in orice curte.
16. FOISORUL:
Un foisor minunat pentru odihna si relaxare!
17. MASA DE BAR:
Folosind scandurile paletilor de lemn, puteti construi o masa ingusta de bar pe veranda, care va deveni locul preferat pentru intalnirile matinale si vesperale cu prietenii.
Sa aveti spor la treaba!
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s