Cateva motive pentru care barbatii pleaca de la femeile frumoase la cele obisnuite

Aspectul conteaza foarte mult la stabilirea primului contact. Acesta este un factor care atrage atentia. Atunci cand femeia este frumoasa, bine ingrijita, are sanse mari sa fie observata. Desi, aceleasi sanse le are si o fata care este mai putin frumoasa, dar fermecatoare, dulce si interesanta in comunicare. Potrivit expertilor, barbatii intelepti si constienti, care isi aleg o partenera de viata, nu pun frumusetea femeii pe primul loc.

Iata 5 exemple in care barbatul poate parasi cu usurinta o femeie frumoasa:

  1. Barbatul evadeaza de frumusetea goala:

”Frumoasa” nu inseamna ”plina”. Exista o categorie de femei care isi directioneaza toata puterea pentru a-si face aspectul perfect, silueta fara cusur, pielea perfecta, unghii, par, fata – o opera de arta. Dar in spatele acestei copertine se afla o carte fara continut. In ea nu exista lumina, caldura, energie feminina, exista doar: ”Da-mi, fa-mi…”

Orice barbat se va plictisi repede de o papusa goala si solicitanta. Si desigur, atunci cand el intalneste o fata ”imperfecta”, dar dulce, inteligenta, afectuoasa, placuta si interesanta – o alege pe ea.

2. Ingratitudinea femeilor frumoase:

Frumusetea poate transforma femeia intr-o persoana foarte egoista. Din cauza atractivitatii externe, ea devine rasfatata si nerecunoscatoare.

Ingratitudinea este o ceva teribil. Daca femeia devalorizeaza tot ceea ce face barbatul pentru ea, la un moment dat el nu va mai face nimic. Acest lucru poate provoca scandaluri, pretentii, resentimente si barbatul va evada la femeia care il va aprecia pe merit. Chiar daca ea este o fata simpla, pura si dulce, dar il priveste ca pe un zeu, barbatului ii va fi indiferent cat este de frumoasa fizic. Orice barbat vrea sa fie apreciat, nu folosit.

3. Daca in spatele frumusetii se ascund temeri, complexe si o multime de pretentii:

Adesea se intampla ca femeia frumoasa prin frumusetea externa isi compenseaza fricile si complexele. Arata ca o regina, dar este mereu chinuita de incertitudine. Ea se indoieste daca barbatul o iubeste si cere constant dovada acestei iubiri. Poate fi geloasa fara niciun motiv, se ingrijoreaza ca barbatul o poate parasi daca va imbatrani. Pretentiile, controlul total, isteria nejustificata pot obosi barbatul si el va fugi de la o astfel de femeie fara sa priveasca inapoi.

4. Barbatul nu poate avea incredere in partenera sa frumoasa:

Barbatii au nevoie de doua lucruri: primul – recunoasterea si respectul femeii. Al doilea – loialitatea si devotamentul ei. Adesea, femeile frumoase inconjurate de atentia sexului opus, sunt necredincioase. Si chiar daca este fidela, barbatului i se poate parea ca ceilalti o privesc, ii arata semne de atentie, flirteaza cu ea. El va obosi de grijile constante legate de loialitate si va fugi la o femeie mai putin atragatoare, care nu trebuie impartita cu nimeni, care ii este recunoscatoare.

5. Femeia frumoasa nu vrea copii:

Barbatul familist care isi doreste o familie numeroasa si fericita poate fi dezamagit de partenera sa daca ea nu vrea sa devina mama. Se ingrijoreaza ca sarcina ii va strica silueta, iar alaptarea ii va face sanii infioratori. In acest caz barbatul va cauta o femeie care va deveni o mama buna pentru copiii sai.

Pentru a atrage un barbat, femeia trebuie sa se iubeasca pe sine, sa fie naturala. Cand are bunatate in inima, este atenta fata de ceilalti, cand isi cunoaste propria valoare, se respecta, are farmec, va atrage intotdeauna omul potrivit si ii va castiga inima. Iar barbatul alaturi de o astfel de femeie uita de frumusete, pentru ca el are nevoie de femeie ca o resursa energetica, si nu de o imagine frumoasa.

Publicitate

Un comentariu la „Cateva motive pentru care barbatii pleaca de la femeile frumoase la cele obisnuite

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s