LUCRURI PE CARE O FEMEIE DESTEAPTA NU LE FACE IN DRAGOSTE

Multe femei au impresia ca odata ce sunt intr-o relatie, partenerul are o obligatie fata de ele. Descopera 7 lucruri pe care o femeie desteapta nu le face in dragoste!

O FEMEIE DESTEAPTA ARE INCREDERE IN EA SI NU VA ASTEPTA MEREU SA FIE SALVATA DE PARTENER:

O relatie nu presupune implicit ca iubitul tau este obligat sa aiba grija de tine. Multe femei au tendinta sa cada in acest obicei prost de a-si lasa toate poverile pe umerii partenerilor si sa considere ca ei sunt cumva datori sa le salveze. Un barbat nu este obligat sa aiba grija de tine, el va simti in mod natural sentimentul de a te proteja si a fi mereu langa tine, insa tu nu trebuie sa-ti pierzi increderea in fortele proprii si sa lasi toate responsabilitatile pe seama lui.

O FEMEIE DESTEAPTA NU-I VA CERE NICIODATA SA RENUNTE LA CEEA CE-L FACE FERICIT:

Nu-i cere niciodata iubitului sa renunte la ceva ce-i place pentru a petrece mai mult timp cu tine! O femeie desteapta stie ca facand acest lucru ii va cauza nefericire si frustrare. Un barbat care te iubeste va gasi mereu timp pentru tine, iar daca unele zile sunt mai incarcate nu inseamna ca te iubeste mai putin. Fii desteapta si lasa-i spatiul de care are nevoie!

O FEMEIE DESTEAPTA NU-L VA OBLIGA SA RENUNTE LA PRIETENI:

Nu-l obliga sa renunte la o iesire cu prietenii lui, facandu-l sa se simta vinovat ca nu isi petrece tot timpul din lume numai cu tine! O femeie desteapta nu-i ingradeste aceasta libertate si nici nu se va simti neglijata, ci ii va intelege dorinta si va stii ca fericirea lui depinde si de alti factori din afara relatiei. Daca iubitul tau simte nevoia sa iasa intr-o seara cu un prieten, fara sa faca din asta un obicei zilnic, atunci trebuie sa-i oferi libertatea de a face acest lucru, timp in care si tu poti sa te intalnesti cu o prietena draga.

Daca nu iti place in mod special vreun prieten de-al lui, nu-l obliga sa rupa orice legatura cu el. Nu ai niciun drept sa faci acest lucru! Poti sa nu iesi cu ei atunci cand se vad, dar trebuie sa intelegi ca nu este alegerea ta si depinde doar de el daca isi doreste acest lucru!

O FEMEIE DESTEAPTA NU VA PRETINDE CA IUBITUL SA AIBA ACELEASI PASIUNI:

Daca visezi sa mergeti la un curs de salsa, dar el detesta acest lucru, nu insista pe aceasta tema. Trebuie sa intelegi ca la fel cum tu ai anumite pasiuni si el le are pe ale lui. Acest lucru nu stirbeste nicidecum din dragostea voastra, ci trebuie sa respectati aceste mici placeri si sa le faceti separat. Nu trebuie sa faceti absolut totul impreuna!

O FEMEIE DESTEAPTA NU VA INCERCA SA-L SCHIMBE:

Faptul ca te-ai indragostit de el asa cum este trebuie sa fie primul lucru la care sa te gandesti atunci cand incerci sa-i dai tot felul de directive legate de modul in care ar trebui sa se poarte. Numai comunicandu-va cu calm anumite neplaceri pe care le aveti puteti sa imbunatatiti acele aspecte. Insa, fiecare o va face atunci cand va simti nevoia, nicidecum atunci cand i se reproseaza zilnic ca trebuie sa schimbe ceva.

O FEMEIE DESTEAPTA NU-I VA CERE SA IGNORE TOATE FEMEILE DE PE PLANETA:

Accepta faptul ca la fel cum tu remarci pe strada un anumit barbat pe care-l consideri frumos, la fel se intampla si in cazul partenerului tau. Stii expresia: ”Ce-i frumos si Lui Dumnezeu ii place!”? Faptul ca arunca o privire catre o alta femeie pe care si tu la randul tau o vezi frumoasa nu inseamna absolut nimic si este liber sa o faca.

O FEMEIE DESTEAPTA VA AVEA INCREDERE IN PARTENER:

Atunci cand conexiunea dintre voi este foarte puternica, increderea reciproca este sentimentul la care nu trebuie sa renunte niciunul. O femeie desteapta nu va simti nevoia sa verifice telefonul iubitului sau sau sa ii cunoasca parola de mail pentru a-i pandi mesajele. Increderea reciproca, rabdarea, respectul, afectiunea si empatia sunt principalele ingrediente pentru a avea o relatie fericita.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s