De ce ?

DE CE INSALA BARBATII?
Atunci cand in mintea unui barbat incolteste ideea ca ar putea sa isi insele partenera cu o alta femeie, ceea ce il motiveaza este mai ales atractia sexuala si curiozitatea. In plus, cu totii stim ca barbatul este inzestrat cu instinctul de perpetuare a speciei. Totusi, asta nu este o scuza, pentru ca pe langa acest instinct, barbatul mai are si o constiinta si o stapanire de sine care ar trebui sa functioneze!
MOTIVELE PRINCIPALE PENTRU CARE BARBATII INSALA:
Pe cat de simple si demne de dispret ar putea sa para motivele de top pentru care barbatii insala, pe atat de complexe sunt ele, pentru ca ascund cauze de natura sexuala, sociala si psihologica. Intr-un top 5, iata care sunt motivele principale:
1. Pur si Simplu! De cele mai multe ori din cauza insatisfactiei din viata sexuala de cuplu, unde vina o poarta ambii parteneri. Este de vina si lipsa de comunicare, atat inainte cat si dupa ce femeia afla ca a fost inselata. Lipsa de comunicare duce la luarea unor decizii gresite sau la destramarea cuplului.
2. Orgoliu si Mandrie! Barbatii au nevoie de certitudinea ca sunt inca atractivi si ca pot raspunde exigentelor unei femei atragatoare si dorite de publicul masculin.
3. Ocazia Potrivita la Momentul Potrivit! Daca barbatul se simte frustrat in viata de cuplu sau relatiile cu partenera sunt tensionate, o femeie dornica de aventura reprezinta o ocazie ce nu poate fi refuzata! In astfel de situatii barbatul nu este manat doar de cauze sexuale ci si psihologice.
4. Razbunarea! Barbatul o data inselat, chiar daca iarta uneori, va ramane mereu cu orgoliul si mandria ranite si pentru o lunga vreme chiar va suferi cu adevarat! Chiar daca ramane alaturi de cea care l-a inselat, nu va refuza o ocazie ademenitoare si va insela si el. De ce? Pentru ca razbunarea e dulce pentru multi dintre noi!
5. Adictia Sexuala! Este considerata de cele mai multe ori o boala, manifestandu-se prin dorinta neincetata de a face sex, de a experimenta si de a satisface dorintele sexuale proprii dar si ale cat mai multor femei!
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s