Greseli

10 GRESELI FATALE PE CARE LE FAC BARBATII INTR-O RELATIE:
Toti facem greseli, este ceva firesc. Insa pe unele le repetam la infinit. Poate ca greselile pleaca din diferite motive, dar cel mai adesea intalnit este inconstienta. E timpul sa te trezesti si sa nu mai faci greseli!
1. Nu ai grija de aspectul exterior! Mirosul urat al gurii, barba neingrijita si urat mirositoare, ciorapii murdari si unghiile neingrijite sunt greseli grosolane!
2. Lipsa atentiei fata de aspectul exterior al femeii. Ea incearca sa arate bine pentru tine, asa ca fii atent. Ea are nevoie de acest tip de atentie, este important pentru ea.
3. Nu ai scopuri in viata. Daca faci doar lucruri marunte, daca esti plictisit de toate, femeia nu vede potential in tine.
4. Lingusire. Daca ea adauga cateva kilograme in plus, iar tu ii spui ca-ti place doar ca sa nu o jignesti, mai tarziu vei regreta. Mai bine sa fii sincer, intr-un mod delicat.
5. Nu o ajuti sa se faca frumoasa. Pentru femeie frumusetea este prioritara, asa cum pentru tine sunt puterea, banii, statutul, masina, cariera si respectul de sine. Este foarte important pentru ea, de aceea nu economisi pe lucrurile care o pot ajuta sa-si intretina frumusetea. Pana la urma e doamna ta.
6. Esti stapan pe toate, cu exceptia relatiei voastre. Stapana aici este ea – daca spune ca pentru relatie este mai bine asa, atunci nu fa greseala sa te impotrivesti. Comunicati mai mult.
7. Lipsa de caracter. Daca vei deveni slab, ea va deveni mai ferma, iar apoi nu te va mai respecta. De aceea, nu uita ca esti barbat.
8. Dezvoltarea personala. Te dezvolti tu – se dezvolta si ea. Odata ce te-ai orpit, ea te urmeaza imediat, ori te depaseste si atunci tu vei fi lasat in urma ori chiar inlocuit. Deci totul depinde de calea pe care alegi sa mergi.
9. Incertitudine. Daca barbatul nu-i cere sfatul femeii sale, atunci va pierde sprijinul ei. Nu este necesar sa o implici in toate treburile barbatesti, dar sa-i vorbesti este important!
10. In natura, femeia alege barbatul, nu invers. Te-a ales, a avut incredere in tine, ti se ofera in totalitate, te suporta, te iubeste, are grija de tine. Este o mare greseala sa uiti de asta.
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s