4 tipuri de femei pe care barbatii nu le uita atat de usor

Sa fii femeia care ramane in memoria barbatilor mult timp, chiar dupa despartire – oare nu la asta viseaza fiecare dintre noi?

Iata care sunt femeile pe care barbatii nu le uita atat de usor si ce calitati pretuiesc cel mai mult la ele:

  1. Cea mai apropiata persoana”:

Apropierea spirituala, posibilitatea de a impartasi gandurile si sentimentele intime cu femeia – este probabil indiciul principal prin care barbatii isi dau seama ca si-au gasit sufletul pereche. Niciun barbat normal, care isi doreste o relatie, nu va ramane mult timp cu o femeie rece, detasata, care nu ii intelege dispozitia si nu incearca sa-l asculte.

Barbatii sunt laudarosi din fire. Le place sa vorbeasca despre faptele si meritele lor, le place sa auda cuvinte de lauda si aprobare, chiar si in cele mai banale situatii. Acesta este motivul pentru care barbatul va alege intotdeauna o femeie care ii va da sentimentul de importanta si valoare.

2. ”Femeia – scorpie”:

Sa fii ”scorpie” – nu inseamna deloc sa fii rea. Aceasta femeie se iubeste si se respecta, isi pune interesele pe primul loc si nu se teme sa piarda barbatul. Pentru ea sensul vietii nu este de a fi neaparat intr-o relatie. Ea are propriul cerc social, obiective si aspiratii. Nu depinde de partenerul ei, nu-i tine mana ca o fetita speriata, este autosuficienta. ”Femeia-scorpie”este inteligenta si erudita, are intotdeauna propria opinie. Nu se victimizeaza si nu cedeaza in fata problemelor, stie sa-si atinga obiectivul si sa faca fata dificultatilor.

Ea nu doar se iubeste pe sine, ea se ingrijeste si arata intotdeauna minunat. Ajungand intr-o relatie, nu se imbraca in haine vechi, pregatindu-se sa intalneasca batranetea cu persoana iubita, ci continua sa se dezvolte, si sa traiasca o viata deplina.

O astfel de femeie ramane mult timp in memoria barbatului.

3. ”Femeia unica”:

Femeia – interesele careia se invart in jurul salonului de infrumusetare si a bucatariei este ca un ”animal de companie”. Este confortabila, frumoasa, dar fara chip. Abilitatile de a gati si a te ingriji sunt cu sigurantga bune, dar nu doar ele creeaza personalitatea femeii. Gandeste-te daca ai talente si hobby-uri speciale, creezi o atmosfera unica in jurul tau, stii sa faci ceva mai bine decat altele? Daca nu esti unica in nimic, nu astepta ca barbatul sa-si aminteasca de tine, chiar si dupa despartire.

Sa poti obtine placere din fiecare moment, sa te bucuri de lucrurile mici – este o calitate importanta care distinge femeia fericita de cea nefericita. Barbatii stiu sa citeasca instantaneu starea noastra interioara. Acestia se vor indeparta intuitiv de cele care sunt pline de negativitate, frica si tensiune si vor tinde catre cele simple si vesele.

Viata este frumoasa! Si barbatul nu va uita niciodata o femeie care radiaza acest gand cu fiecare celula a corpului ei.

4. ”Femeia indisponibila”:

Spiritul vanatorului si cuceritorului traieste in fiecare barbat. El vrea sa simta ca femeia este un premiu care trebuie castigat. A fi alaturi de o femeie usor accesibila – este de parca ai rupe cu usurinta un fruct din pom. Dispare emotia, senzatiile tari. De aceea, sunt atrasi mai mult de femeile care ii tachineaza, se joaca, le scapa din maini. Nu este vorba de a innebuni barbatul, de a incerca sa fii misterioasa sau de a-i provoca gelozie. Trebuie doar sa te porti astfel inca barbatului sa-i fie teama sa te piarda. In loc sa-l privesti loial in ochi si sa dedici relatiei voastre cei mai buni ani, traieste-ti viata, fii tu insati si nu te atasa.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s