FEMEILE DUPA 40 DE ANI SUNT MINUNATE

Dupa 40 de ani o femeie infloreste nu se ofileste! Femeile la 40 de ani se pot considera la a doua tinerete. Ele privesc viata cu alti ochi si o traiesc cu mai multa pasiune. Stiu sa aprecieze mai mult ceea ce primesc si se simt intotdeauna mai increzatoare.

Pentru o femeie, viata la 40 de ani poate fi mai minunata ca oricand daca stie cum sa o traiasca. Chiar si studiile efectuate pe aceasta tema demonstreaza faptul ca femeile la 40 de ani privesc viata intr-un mod diferit, dintr-o perspectiva mult mai optimista.

Ai putea crede ca multe se simt deja batrane la aceasta varsta, insa nu este adevarat. Majoritatea simt ca abia acum au capatat experienta necesara pentru a face fata cu brio experientelor mai dificile.

Multe femei arata si se simt mai bine la 40 de ani si nu vorbim doar despre celebritati care au acces la diverse modalitati inedite de infrumusetare.

O femeie cu tenul matur, dar ingrijit, poate sa inspire mult mai multa pasiune si asta pentru ca are mai multa incredere in felul care arata, se simte stapana pe sine, stie ce calitati poseda si cum sa le scoata mai bine in evidenta.

Pana acum ea a invatat ce trebuie sa faca pentru a arata senzational in orice context si profita la maxim de cunostintele acumulate.

Femeile la 40 de ani sunt mai seducatoare tocmai prin increderea de sine pe care o emana. De aceea nu ar trebui sa te mire cand un tanar de 20 si ceva de ani se indragosteste iremediabil de o femeie trecuta de 40. Ea are un mister aparte pe care un tanar nu il poate intelege.

La aceasta varsta multe doamne declara ca viata lor este infloritoare, iar ele au renuntat in sfarsit la prejudecati si reusesc sa se bucure la maxim de partenerii lor. Asadar, daca te afli la aceasta minunata varsta, nu ar trebui decat sa te bucuri si sa iti tii mereu fruntea sus.

Femeile de 40 de ani au o intuitie de oracol. Nu trebuie sa recunosti nimic, ele si asa stiu.

Rujul rosu aprins arata minunat la femeile de 40 de ani, ceea ce nu putem spune despre cele mai tinere. Daca inveti sa ignori cateva riduri ici si colo, vei descoperi ca femeile de 40 de ani sunt mult mai senzuale decat cele tinere.

Fetelor, va aduc scuzele mele!

Pentru toti barbatii carora le place sa spuna: de ce sa cumperi o vaca intreaga cand poti sa primesti lapte si asa, am o noutate. Astazi 80% dintre femei nu sunt interesate de casatorie. De ce? Pentru ca ele inteleg ca nu are rost sa cumperi un porc intreg pentru un carnat.

Publicitate

2 comentarii la „FEMEILE DUPA 40 DE ANI SUNT MINUNATE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s