5 LUCRURI PE CARE NU ESTI DATOR SA LE EXPLICI NIMANUI. NICIODATA!

5 LUCRURI PE CARE NU ESTI DATOR SA LE EXPLICI NIMANUI. NICIODATA!

Cand e vorba de lucrurile pe care le facem si deciziile pe care le luam, trebuie sa retinem ca nu putem fi pe placul tuturor. Intotdeauna vor exista oameni carora nu le va placea nimic. De aceea, e important ca un singur om sa fie de acord in totalitate cu tot ce faci – tu insuti! Daca ai suficienta incredere in tine, nu mai trebuie sa cauti sprijin (exagerat) din exterior. Viata ta e in mainile tale.

1. NICIODATA NU TE JUSTIFICA PENTRU FAPTUL CA AI
GRIJA DE TINE.
Fiecare om are dreptul sa decida pentru el, daca are nevoie sau nu sa se ingrijeasca de sanatatea sa fizica sau psiho-emotionala. Mai mult de atat, timpul pe care aceasta persoana e dornica sa-l acorde acestor practici este, de asemenea, dreptul ei.
Iubirea de sinte trebuie sa fie o prioritate pentru o persoana care se respecta pe sine. De aceea, daca exista oameni care incearca sa te convinga de contrariul, nu-i asculta. Ei incearca sa-si impuna, in mod fortat, propriul lor stil in viata ta., lor nu le pasa de echilibrul din tine.

2. NICIODATA NU EXPLICA NIMANUI, DE CE AI SPUS DA
SAU NU.
Ai spus Da sau Nu unei propuneri, pentru ca ai considerat-o ok sau nu, dintr-un motiv sau altul. Oamenii care iti judeca deciziile nu trebuie sa fie recompensati cu explicatii si justificari pe care nu le merita.
Reaminteste-le, uneori, ca fiecare dintre voi are propriile decizii, propriile drepturi si propria viata!

3. NICIODATA NU EXPLICA NIMANUI, DE CE CREZI INTR-
UN LUCRU SAU ALTUL.
Tu, ca si oricare alt om, ai propriile visuri, scopuri, planuri si viziuni. Chiar daca ele par ireale si utopice, niciun suflet din univers nu-ti poate reprosa faptul ca crezi in ele si aspiri catre ele. Mergi pe drumul tau si nu te distrage la zgomote inutile.

4. NICIODATA NU EXPLICA NIMANUI, DE CE ARATI ASA
CUM ARATI.
Nimeni nu e dator sa se inscrie in tendintele de moda ale multimii. Fiecare om are propria personalitate si isi poate manifesta simtul estetic exact asa cum isi doreste. Nu esti obligat sa corespunzi; nu esti obligat sa raspunzi la intervievarile oamenilor nesimtiti.

5. NICIODATA NU EXPLICA NIMANUI, DE CE INCERCI SA
VALORIFICI O LATURA NOUA A PERSONALITATII TALE.
Nu raspunde (verbal sau emotional) oamenilor, care nu au incredere in inceputurile voastre. Ei sunty pietrele care va impiedica sa ajungeti la succes!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s