Partea a III

TEMPERAMENTUL EROTIC AL FEMEII IN FUNCTIE DE TRASATURILE FETEI:

Criterii:

A. Forma ochilor.

B. Forma buzelor.

C. Forma urechilor.

D. Pozitia nasului.

E. Raportul dintre frunte si barbie.

A. Forma ochilor:

A. 1. Semnalmente:

Pleoapa superioara atinge (sau acopera foarte putin) irisul.

Caractere:

Instinct sexual echilibrat si armonios. Cu ochii luminosi: dinamism, personalitate puternica.

A.2. Semnalmente:

Ochi mici, complet deschisi, pupile mici.

Caractere:

Fire retrasa, timida, pasiva, vesnic visatoare si complet lipsita de initiativa, chiar si in intimitate. Partenerii ideali apar doar in vise, cei din realitate o sperie. Tendinta spre autosatisfacere erotica.

A.3. Semnalmente:

Irisul este acoperit mult sau chiar foarte mult de pleoapa superioara si e deplasat in sus, lasand jos o portiune alba vizibila.

Caractere:

Dorinta sexuala enorma, tumultoasa, care poate devia adesea spre perversiuni. Partenerul acestei femei trebuie sa fie deosebit de viril si sa tina cont ca ii plac experientele brutale, sado-masochiste chiar, uneori intalnirile intime colective.

B. Forma buzelor:

B.1. Semnalmente:

Buza superioara e mai carnoasa decat cea inferioara.

Caractere:

Deosebit de altruista pe toate planurile, ii face mai multa placere sa daruiasca, decat sa primeasca, asa se manifesta si in viata sexuala, dorinta partenerului fiind lege pentru ea.

B.2. Semnalmente:

Buze egale.

Caractere:

Sexualitate echilibrata. Stimulata corespunzator, sau total dezinhibata intr-o atmosfera de intelegere, ea poate deveni de o pasiune devoratoare.

B.3. Semnalmente:

Buza superioara este subtire.

Caractere:

Sexualitate normala, se aprinde insa mai greu. Dese cazuri de frigiditate in aceasta categorie.

B.4. Semnalmente:

Buze carnoase, senzuale, usor (sau mai mult) intredeschise.

Caractere:

Toata viata este marcata de sexualitatea-i deosebit de puternica si de intensa. Dorintele sale tumultoase fac ca aceasta femeie sa fie indrazneata, ofensiva chiar. Satisfacerea instinctului sexual conteaza inainte de orice, fiind capabila sa faca dragoste la orice ora din zi sau din noapte si in orice ambianta.

C. Forma urechilor:

C.1. Semnalmente:

Urechile sunt rotunjite in partea inferioara si ceva mai inguste, iar in partea superioara sunt unghiulare/ascutite intr-un triunghi; ele sunt inguste si apropiate de cap.

Caractere:

O femeie foarte tandra, stapanind in mod natural arta de a face dragoste si fiind foarte stimulativa, pentru partener. Este foarte mangaietoare si isi manifesta satisfactia erotica prin gemete si cuvinte duioase de iubire.

C.2. Semnalmente:

Urechile acestui tip sunt mai lungi decat in primul caz, iar baza lor (partea inferioara) este cea mai ascutita dintre toate.

Caractere:

Este femeia cea mai senzuala, cu o iubire agresiva si cu dorinte sexuale nesatioase. Are tendinta sa transforme ambianta intima intr-un camp de batalie si doreste sa violenteze si sa fie violentata. Stie sa fie stimulativa pentru partener prin utilizarea unei intregi game de strigate, muscaturi, zgarieturi si indemnuri verbale.

C.3. Semnalmente:

Urechile femeii din acest tip sunt cele mai mari in partea inferioara, fiind singura situatie in care baza este mai mare (sau mult mai mare) decat partea superioara. De la baza linia exterioara a urechii urca aproape vertical spre partea superioara, unde formeaza un mic trapez insesizabil, avand, fireste, toate laturile in afara de cea de jos (imaginara). O alta varianta a formei urechilor femeii acestui tip consta in descrierea unei baze mai mici decat partea superioara, ambele extremitati (si intreaga ureche, in general) fiind bine rotunjite. Urechile acestei variante a tipului C.3. sunt aproximativ ovale si cele mai intinse ca latime.

Caractere:

Sexualitate medie, normala, adaptabila atat imprejurarilor favorabile cat si celor mai putin favorabile.

C.4. Semnalmente:

Baza urechii consta intr-o linie oblica (usor curbata), dar particularitatea cea mai notabila o reprezinta forma ascutita spre exterior, in sus, a partii superioare (aproximativ la fel cu urechile ascutite ale spiridusilor din basme).

Caractere:

Sexualitate scazuta, si foarte scazuta. Aceste femei sunt parca de gheata. Numeroase cazuri de frigiditate.

D. Pozitia nasului:

D.1. Semnalmente:

Baza nasului si baza urechii sunt pe aceeasi linie.

Caractere:

Sexualitate medie, normala.

D.2. Semnalmente:

Linia care porneste de la baza nasului ajunge deasupra bazei urechii.

Caractere:

Sexualitate extrema, ofensiva; viata plina de experiente sexuale, fara de care acest tip de femeie nu ar putea-o concepe.

D.3. Semnalmente:

Linia care porneste de la baza nasului ajunge sub baza urechii.

Caractere:

Sexualitate scazuta, dezinteres aproape total pentru viata erotica. Femeia acestui tip este foarte pasiva si este de asemenea foarte putin atrasa de reprezentantii sexului opus, sau deloc.

E. Raportul dintre frunte si barbie:

E.1. Semnalmente:

Fruntea si barbia (in extremitatile lor) sunt pe aceeasi linie.

Caractere:

Sexualitate normala controlata si incadrata intre limitele normelor morale si sociale. In intimitate, aceasta femeie devine total dezinhibata si poate gusta fara oprelisti din toate placerile erotice.

E.2. Semnalmente:

Barbia iese in afara liniei trasate in jos de la frunte.

Caractere:

O femeie independenta, dominatoare si cu mult simt practic. In variantele negative ale acestui tip, ea poate fi materialista, egoista si tiranica. Doreste sa conduca intr-o relatie sentimentala si este extrem de senzuala, manifestandu-si fara inhibitii dorintele nesatioase si avand grija sa-i fie satisfacute.

E.3. Semnalmente:

Barbia ramane in spatele liniei verticale pornite in jos de la frunte, neintretaind-o deci.

Caractere:

O femeie foarte superficiala, cu multe ocupatii sociale si mereu in ton cu moda. Viata ei sexuala este in deriva, nestiind prea bine ce sa faca si cufundandu-se din aceasta cauza intr-o pasivitate totala. Nu e foarte fidela. Problemele ei provin in general din certa imaturitate emotionala de care da dovada.

***

CATEVA PREJUDECATI LEGATE DE TRASATURILE FETEI, IN PARTICULAR, DE CELE FIZICE, IN GENERAL:

A. Blonzii sunt mai buni si mai destepti decat brunetii – care le sunt inferiori sub toate aspectele, iar in plus sunt rai;

B. Barbatii maturi sunt mai instruiti si stiu mai bine ce vor si ce fac decat cei tineri; de asemenea, femeile mai in varsta inspira sentimente materne;

C. Oamenii (femeile, indeosebi) cu buze mai carnoase decat ceilalti sunt foarte senzuali, cei cu buze subtiri nu sunt deloc;

D. Oamenii ridati la ochi sunt mai simpatici si mai prietenosi;

E. Oamenii zambitori sunt mai destepti decat ceilalti;

F. Oamenii cu fruntile inalte, sau cu ochelari sunt de treaba si mult mai inteligenti decat restul;

G. Oamenii cu buze arcuite sunt increzuti si/sau corupti.

H. Oamenii cu figuri comune sunt mai demni de incredere decat cei cu trasaturi mai deosebite.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s