De ce barbatii se indeparteaza? Motivele reale si cum sa prevenim:

Barbatii se pot distanta de femei din mai multe motive. Dar toti au un lucru in comun: se simt prost cu tine. Se simt nefericiti, ceea ce inseamna sentimentele si pasiunea trecuta – raman in trecut.

Totul se schimba aproape peste noapte. Desi in realitate – totul a inceput cu mult timp in urma si a durat destul de mult…

Sa discutam cateva dintre cele mai adevarate motive pentru care barbatii se instraineaza:

1. El nu te mai asociaza cu ceva pozitiv si incitant:

Principalul motiv pentru care barbatii se distanteaza de femei este ca relatia nu le mai aduce fericire. Incantare. Ceva usor si familiar. Este posibil ca acest lucru sa fi fost precedat de un eveniment, un cuvant aruncat accidental si asa mai departe, care sa raceasca ardoarea.

Daca vrei sa ”aduci” un barbat inapoi, trebuie sa analizezi temeinic ce l-ar putea supara. Poate ca ai fost prea critica, l-ai acuzat…sau comparat cu cineva. Sai ai cochetat cu altii, crezand ca este nevinovat si chiar distractiv.

Nu este necesar ca iubitul tau sa-si aminteasca in mod specific despre acest incident sau altul. Este suficient pentru el ca, dintr-un anumit motiv, sa se simta deprimat. De parca cineva ar fi furat bucuria intr-o clipa.

In acest caz, este timpul sa-ti schimbi ”tactica” si sa arati mai mult tact si ingrijorare. Relatiile sunt o strada cu doua sensuri. Si tu ar trebui sa dai bucurie si caldura partenerului tau – acesta este singurul mod in care functioneaza.

2. Simte cum se schimba langa tine si nu-i place deloc:

Cand un barbat se indragosteste profund, atunci vrea sau nu vrea – se schimba. Nu este surprinzator: invata sa traiasca de dragul cuiva, sa asculte, sa simta cealalta persoana.

In plus, petreci mult timp impreuna, vorbind, razand, calatorind. Fireste, tipul nu mai este la fel ca inainte de a te intalni. Cel mai trist este ca barbatilor nu le place intotdeauna. Sunt obisnuiti sa mearga singuri si aici – obligatii, probleme si asa mai departe.

In fiecare zi, tipul isi da seama din ce in ce mai mult ca viata lui se schimba si intra in panica. El nu se recunoaste. Este dezamagit sau suparat.

Aceasta situatie nu este deloc grea. Pentru a rezolva dilema care a aparut, permite-i sa se intoarca la adevaratul sau sine, ofera-i mai mult spatiu personal si libertate. Explica-i ca nu vrei sa-l schimbi deloc sau sa schimbi modul sau de viata anterior. El ar trebui sa-si urmeze propria cale, iar tu vei fi acolo pentru a iubi si a sustine, nu pentru a preda si indruma.

3. Ai incetat sa fii un mister pentru el prea devreme:

In cele din urma, cel mai frecvent motiv pentru care barbatii se indeparteaza este ca te-ai deschis la el prea repede. Prea multe emotii puternice, prea mult timp impreuna, prea multe conversatii personale si prea devreme pot fi toate infricosatoare. Mai mult, pentru un om calm si nepripit care nu se grabeste.

El vrea sa te deschida treptat, bucurandu-se de fiecare noua descoperire. Citindu-te ca pe o carte, nu o carte cu benzi desenate de 15 pagini. Este important pentru el sa se asigure ca stii sa-ti controlezi emotiile, sa stii sa auzi cealalta persoana, sa o simti cu adevarat.

Dupa cum poti vedea, indiferent cat de diferite sunt motivele pentru care barbatii se indeparteaza, principalul este din cauza asocierilor negative. Daca un barbat iti este drag, il iubesti, nu vrei sa pierzi aceasta persoana, trebuie sa-l faci sa vrea sa revina la tine din nou si din nou. In fiecare zi si toata viata ta.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s