Cum comunici corect cu femeia: 5 reguli pe care le respecta un barbat adevarat

Unii barbati raman singuri multi ani. Ei cauta motivul in aspectul sau averea lor, in timp ce motivul principal al singuratatii este comportamentul lor. Multi barbati cred in mod eronat ca o masina sau un apartament poate atrage o partenera frumoasa. Femeile insa acorda o atentie deosebita comportamentului.

5 reguli principale de comunicare cu femeile:

1. Nu umili femeia:

Din cauza lipsei de experienta sau a prostiei, unii barbati umilesc femeia inca din primele minute de comunicare. Orice femeie care se respecta nu va tolera o astfel de atitudine, ea va pleca si nu-i va raspunde niciodata la apel.

Daca intentionezi sa ”agati” o femeie, atunci ar trebui sa actionezi inteligent. Spune-i femeii ca este speciala si atunci ea nu va putea rezista farmecului tau. Nu vorbi si nu mentiona defectele ei. Asta doar sperie femeile. Fii cel care, literalmente, isi venereaza insotitoarea prin cuvintele sale.

2. Fii cel mai bun prieten al ei:

Fiecare femeie viseaza la un partener care va fi interesat de reflectiile ei despre muzica, cinema sau nunta prietenei. Desigur, nu ar trebui sa asculti cu indiferenta tot ceea ce incearca sa-ti transmita, ci sa fii cu adevarat interesat de modul in care isi traieste viata. Daca nu exista acest lucru, atunci femeia nu va dori sa-ti impartaseasca detaliile vietii sale.

3. Ai grija de ea:

Grija intotdeauna cucereste femeile. Este suficient sa-ti faci griji pentru bunastarea ei si sa fii atent la detalii. De exemplu, daca femeia iubita este bolnava, ramai cu ea si fii grijuliu. Femeia isi va aminti mereu un asemenea gest. Daca nu acorzi atentie dorintelor si nevoilor sale, vei cobora imediat in ochii ei.

4. Fii ferm:

Atunci cand femeia incepe comunicarea cu un barbat, ea asteapta actiuni ferme din partea lui. Nu te comporta ca un adolescent. Apara-ti punctul de vedere, dar nu incerca sa o convingi ca greseste. Arata-ti caracterul si fermitatea atunci cand ea asteapta asta. Acelasi lucru ar trebui sa se vada si in actiunile tale.

5. Nu face promisiuni goale:

Multi barbati, incercand sa impresioneze femeia, fac sute de promisiuni si planuri irealizabile. Femeile intelepte inteleg imediat acest lucru si intrerup comunicarea cu barbatii incapabili sa evalueze real situatia. De exemplu, la prima intalnire, nu ar trebui sa planifici viitoarea voastra nunta sau sa alegi orasul in care va veti petrece vacanta. Invata sa iei femeia in serios.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s