11 LUCRURI PE CARE UN BARBAT MATUR NU LE-AR FACE NICIODATA

Maturitatea nu este asociata cu o varsta specifica. Se intampla sa intalnesti oameni foarte tineri, dar care privesc viata cu maturitate si se intampla sa intalnesti exact opusul, se intampla ca este timpul pentru cineva sa se maturizeze, dar actiunile lui sunt departe de aceasta realitate.

In relatiile personale, este foarte important sa fii la acelasi nivel de maturitate. Si iata la ce ar trebui sa se astepte o femeie matura de la un barbat matur:

Un barbat matur nu fuge de probleme.

Nu te va parasi intr-un moment dificil. El va incerca sa gaseasca o solutie, sa isi asume responsabilitatea pentru sine si pentru viata sa si sa nu-i caute pe vinovati.

Un barbat matur nu te va critica.

Pentru aspect, greutate, profesie, hobby sau vise. Nu este superficial. El te va sustine in orice si nu te va umili. Daca ai nevoie de sfaturi, el le va da cu tact.

Un barbat matur nu se teme sa-si arate emotiile.

El stie ca acesta este singurul mod de a consolida relatiile, ca acesta nu este un semn de slabiciune, ci un semn de putere – cand poti fi vulnerabil si ai incredere in persoana iubita.

Un barbat matur nu te va lasa sa te simti de prisos.

Daca te-a ales, atunci esti o parte din viata lui, ceea ce inseamna ca te va implica in ea, iti va face cunostinta cu prietenii si familia lui, te va implica in orice.

Un barbat matur nu va tolera lipsa de respect fata de tine.

El insusi te va respecta, nu va ignora niciodata si nu va glumi la adresa ta. El va respecta alegerile, deciziile, spatiul tau personal si confidentialitatea. El stie ca relatiile puternice sunt construite pe respect reciproc.

Un barbat matur construieste o relatie sanatoasa cu mama sa.

Daca vrei sa stii cum te va trata un barbat in viata de familie, priveste relatia lui cu mama sa. Chiar daca nu era cea mai buna, el ar trebui sa-i arate respect, iubire si bunatate. O persoana matura intelege deja si iarta nemultumirile din copilarie. Pe langa toate acestea, in ceea ce priveste relatia de cuplu, el nu-i va permite mamai sa intervina in relatie nu va vorbi cu ea despre ceea ce se intampla in interiorul acesteia, mai ales de intimitatile cuplului si-i va impune respectul pentru alegerea lui si fata de partenera lui.

Un barbat matur nu se fereste de planurile de viitor.

O parte din a fi matur este sa stii ca ai un plan pe termen lung. Nu poti trai pentru azi. Un barbat matur poate sa-si faca planuri, inclusiv in relatii. El este responsabil pentru finante si nu cheltuieste mai mult decat face si are.

Un barbat matur nu fuge de sfaturi si asculta parerile altora.

El intelege ca nu poate sti totul, ca un sfat merita ascultat. Un barbat matur nu este prea mandru sa admita ca uneori are nevoie de ajutor.

Un barbat matur nu se considera mai bun sau mai inteligent decat altii.

Ramane curios si nu crede niciodata ca stie totul. Chiar daca este cu adevarat foarte destept.

Un barbat matur nu se asteapta ca altcineva sa-si asume responsabilitatea pentru el.

Stie ca nimeni nu ii datoreaza nimic si ca face totul pentru sine. Daca vrea ceva – numai el poate realiza. Si o face. El isi asuma responsabilitatea pentru actiunile sale.

Un barbat matur nu crede ca ”vecinii au iarba mai verde”.

Nu crede ca undeva este mai bine decat acasa. El stie ca totul depinde doar de eforturile tale in relatie: daca incerci, atunci tu vei fi cel mai bun. Un barbat matur stie ca o femeie matura este suficienta pentru el.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s