DE CE LE PLACE FEMEILOR SEXUL DUR?

Multi barbati au impresia ca celor mai multe femei le place sexul romantic, respectuos si bland, dar adevarul este exact pe dos: cele mai multe femei vor sex dur, vor barbati care sa le domine in pat! Sigur, nu tot timpul vor avea aceasta pofta de ”rautate”, dar cu siguranta sunt momente cand viata sexuala are nevoie de un mic impuls. Iata cateva motive pentru care unele femei adora ca barbatii sa preia controlul in pat!

PUTEREA E SEXY.

Cand un barbat da semne ca stie ce face, ca este stapan pe abilitatile lui de amant, ca preia initiativa in timpul partidei de sex si isi arata latura ”salbatica”, femeile sunt pur si simplu topite. Doamnele iubesc barbatii puternici, pentru ca se simt protejate!

TE DARUIESTI CU TOTUL.

Este foarte excitant si eliberator pentru o femeie sa se daruiasca unui barbat pe deplin.

VREA SA SE SIMTA DORITA.

Sexul dur poate sa ii creasca femeii stima de sine, facand-o sa se simta dorita. Ca barbat, inchipuie-ti ca ai asteptat cateva luni sau chiar ani pentru a face sex cu o femeie pe care o doresti, ai avut fantezii sexuale cu ea si, in final, ai sansa sa o atingi. Lucrurile nu vor decurge, cu siguranta, prea lent, avand in vedere dorinta imensa de sex, iar ea nu va avea niciun dubiu ca este dorita cu disperare.

PUTINA DURERE POATE FI ATAT DE PLACUTA UNEORI.

Nu degeaba este trilogia ”Fifty shades of grey” un bestseller mondial. Nu debordeaza neaparat de talent literar, ci iese mai degraba in evidenta prin accentul pus pe dorinta sexuala a femeii si pe nevoia ei de durere in timpul actului sexual. Palmuirea, ciupitul, intepatul si muscatul sunt gesturi care ii pot starni la maximum cheful de sex.

S-A PLICTISIT DE RUTINA.

Mai precis, de sexul ”vanilat”, adica de plictisitoarea pozitie a misionarului si vrea ceva nou. Un pic de noutate nu strica din cand in cand!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s