11 SEMNE CA ESTI INTR-O RELATIE CU UN OM RAU SI SINGURA SOLUTIE RATIONALA ESTE – DESPARTIREA

Si nu conteaza daca este o relatie de prietenie sau una romantica. Daca observi aceste semne, singura solutie rationala este sa te desparti de un astfel de om.

Punctul lor de vedere este unicul corect si nu accepta altele.

Aceste lucruri care li se par corecte sunt singurele adevarate pentru astfel de oameni. Ei nu vor asculta niciodata pe cineva. Un punct de vedere care difera de al lor – este gresit.

Manipuleaza cu maiestrie alte persoane.

Si nu vor avea mustrari de constiinta pentru ca ii folosesc pe ceilalti cu scopul de a-si atinge obiectivele. Oamenii pentru ei nu sunt altceva decat un instrument sau un obiect. Acesti oameni se vor gandi intotdeauna doar la bunastarea lor. Sunt gata sa faca orice pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Ei mint mereu.

Astfel de oameni vor recurge la minciuni pentru a-si salva pielea, sacrificand oameni complet nevinovati.

Nu-si vor cere niciodata scuze.

O astfel de persoana se considera cu adevarat speciala. Si tot ceea ce face – considera ca este singura decizie corecta. Chiar daca omul este constient de greseala sa, mandria nu-i va permite sa recunoasca acest fapt.

Timpul altei persoane nu este valoros pentru ei.

Acesti oameni vor intarzia mereu la intalniri, in timp ce ei nu suporta cand altii intarzie. Sunt obisnuiti sa creada ca au dreptul sa gestioneze timpul altora, hotarand cine si la ce ora trebuie sa faca ceva.

Acesti indivizi necesita atentie.

Ei sunt pretentiosi fata de ceilalti si nu pot trai fara recunoastere constanta. Motivul este indoiala de sine, asa ca incearca sa le arate tuturor importanta si valoarea lor.

Sunt persoane iresponsabile.

Vor face tot ce le place si nu se vor gandi la consecintele actiunilor lor, chiar daca pot dauna altor oameni. Vor spune orice le vine in minte, chiar daca pot rani profund interlocutorul.

Astfel de oameni sunt ipocriti.

O persoana rea va ascunde intotdeauna anumite informatii, fara sa-si dezvaluie adevarata identitate. Ei considera ca manifestarea adevaratei esente este un indicator al vulnerabilitatii.

Increderea pentru acesti oameni nu inseamna nimic.

Ei nu pot justifica increderea care le-a fost acordata. Si nu se ingrijoreaza deloc in acest sens.

Ei cred ca ceilalti oameni trebuie sa fie sinceri cu ei.

Astfel de oameni se considera regi, prin urmare, ii indispune faptul ca altii ii critica. Potrivit unor astfel de oameni, cei din jur trebuie doar sa-i laude si sa-i admire.

Acesti oameni nu au remuscari pentru actiunile lor.

Nu le pasa de emotiile si sentimentele altora, cu exceptia propriilor emotii. Ei vor face orice le vine in minte, chiar si atunci cand inteleg ca au un comportament egoist, distructiv si toxic.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s