Codul manierelor elegante in pat

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! Deci fara miscari bruste, aparitii neingrijite, gesturi si decoruri care l-ar putea surprinde neplacut pe partener.

Igiena e sfanta!

Sub nicio forma si sub niciun pretext nu te cuibari langa iubitul/iubita ta neras (unde trebuie)/ neepilata si neferchezuit/a prin toate…cotloanele. Cand intuiesti ca urmeaza harjoneala, spala-te bine stii tu unde si cu ce. Si, desigur, trebuie sa ti se raspunda cu aceeasi consideratie in materie de igiena. Asta, daca nu doreste domnul/doamna altcumva, ca nu-i exclus! Legenda spune ca marele Napoleon ii poruncea sotie sale Josephine ca nu cumva sa se spele inaintea rendez-vous-urilor lor erotice intrucat adora mirosul natural de…femeie. Afla insa ca nu sunt prea multi Napoleoni pe lume, asa cum nu sunt nici multe Josephine!

Ghideaza-ti partenerul/partenera cu tact!

E de prost-gust ca un barbat sa impinga capul partenerei sale catre zona lui intima din dorinta de a primi s*x oral, dar la fel de vulgar e ca femeia sa faca acest gest, mai ales cand se afla la primele intalniri erotice cu cineva. Dupa ce va cunoasteti mai bine, treaca-mearga: veti sti exact care sunt limitele, ce-l incita si ce-l inhiba pe celalalt, dar, cand amorul e fraged, gesturile trebuie sa fie mai delicate. Ca sa inteleaga ca n-ai zice nu unei apropieri de acest fel, cand iubitul/iubita isi saruta pantecul, da ”sonorul” mai tare si ridica un pic bazinul, semn ca doresti putina tandrete…orala.

Fara martori…blanosi!

O amica mi-a povestit o intamplare acum hazlie: in toiul actiunii, iubitul ei s-a oprit brusc din…treaba si i-a zis: nu mai pot, se uita la mine! Ea a sarit ca arsa, a crezut ca a intrat vreun hot peste ei in dormitor, dar nu, era doar Kuki, bichon-ul personal, ce nu gasise altceva de facut decat sa dea din coada si sa-l priveasca tinta pe amorezul stapanei. L-au dat afara din camera, au reluat de unde ramasesera, dar la urmatoarea intalnire Kuki a fost exilat cu premeditare din camera de nebunii, ca bietul catel nu pricepuse neam ca nu-i frumos sa te holbezi la oamenii care fac s*x. In momentele fierbinti, nici fotografiile la vedere, cu mama, tata, fratele sau bunica, nu fac bine preludiului. Dimpotriva.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s