Tipuri de sarut care le innebunesc pe femei

Sarutul este o dovada a iubirii si cel mai intim moment care se intampla intre o femeie si un barbat. Acest gest poate avea o influenta mare asupra relatiei si de aceea trebuie sa stiti cateva tipuri de sarut dupa care femeile sunt innebunite.

Acest gest extrem de intim mentine flacara dragostei aprinsa si este cea mai frumoasa modalitate de a va exprima sentimentele fata de persoana pe care o iubiti. In articol veti descoperi 6 tipuri de sarut dupa care tanjesc femeile.

1. Timid:

fara discutie, este unul dintre cele mai incitante tipuri de sarut dupa care femeile sunt innebunite. De exemplu, cand esti intr-un moment de intimitate cu iubita ta sarut-o delicat, dar provocator. Nu trebuie sa o saruti direct pe gura, incearca mai intai sa-i atingi coltul gurii cu buzele inchise si apoi sa iei contact cu toata suprafata buzelor. In functie si de felul in care iti raspunde iubita la sarut, cauta doar sa apesi usor buzele pe ale ei, pentru a o invita si pe ea sa faca un pas inainte.

2. Pasional:

este considerat unul dintre cele mai sexy tipuri de sarut pe care femeile le adora si in care ai impresia ca te sufoci de placere. Cu alte cuvinte daca o femeie te saruta asa, inseamna ca este foarte atrasa de tine si firesc, indragostita.

3. Vampiresc:

a fost si va ramane unul dintre cele mai fascinante tipuri de sarut dupa care femeile sunt innebunite. Dar pentru asta trebuie sa-ti saruti iubita pasional si sa ai grija sa-i musti usor buza de jos. Cu siguranta ii vei provoca senzatii foarte intense de care isi va aminti mult timp.

4. Cu ochii deschisi:

intra in categoria ”tipuri de sarut dupa care femeile sunt innebunite” in care contactul vizual are un rol foarte important. Cand vrei sa-ti saruti iubita, mai intai uita-te in ochii ei, prelungeste un pic impactul, pana cand vi se apropie buzele. Cu siguranta ii vei provoca fluturasi in stomac chiar inainte de sarut. Ideea e sa nu stabilesti nicio miscare dinainte si sa o saruti cu foc.

5. Fara aer:

este recomandat in timpul s*xului cand sunteti foarte excitati. De exemplu, cand vrei sa te bucuri de un asemenea sarut, priveste-ti iubita in ochi, prelungeste un pic contactul vizual pana cand vi se apropie buzele si apoi sarutati-va pana nu mai puteti respira.

6. Care simuleaza s*xul oral:

in momentul in care vrei sa o saruti, apuca-i delicat varful limbii cu buzele, suge-o si misca buzele in asa fel incat sa simulezi o partida de s*x oral. Acest sarut are rolul de a innebuni de placere si a excita la maximum.

Publicitate

Un comentariu la „Tipuri de sarut care le innebunesc pe femei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s