15 SEMNE ALE UNEI CASNICII FERICITE. INSPIRA-TE DE LA ASTFEL DE CUPLURI:

Cu cat devine omul mai matur, cu atat mai mult vrea sa isi intemeieze o familie. Dar acest lucru nu este usor. Casatoria nu va fi neaparat fericita.

Cum sa distingi o casnicie fericita de una nefericita? Dupa urmatoarele 15 semne:

RELATII INTIME DE CALITATE.

Oricat de puternica ar fi legatura spirituala, ea nu va fi suficienta fara cea trupeasca. Prin urmare, trebuie sa acordati o atentie deosebita vietii intime.

INCREDEREA.

Fara ea, nicio relatie nu are sens. Daca un partener incearca sa-l controleze pe celalalt, casnicia se va destrama rapid.

CRITICILE CONSTRUCTIVE.

Intr-o casnicie fericita, partenerii nu vor striga unul la celalalt. Chiar daca va exista critica, atunci doar pentru a imbunatati relatia, nu pentru a scapa de emotii.

PARTENERII SE ADAPTEAZA RECIPROC.

In multe familii, responsabilitatile sunt distribuite strict, iar acest lucru face din viata de familie o rutina. Uneori sotia oboseste, de ex., sa spele vasele. Si daca sotul o ajuta in astfel de situatii, relatia va deveni mai puternica.

NU EXISTA OPINIA ALTOR OAMENI.

Rudele sau prietenii incearca uneori sa intervina in relatie. Intr-o casnicie fericita, nu li se va permite acest lucru. Nu trebuie sa li se permita sa-si bage coada.

PARTENERII PETREC TIMPUL IMPREUNA.

Desigur, exista zile cand vrei sa discuti cu prietenii sau sa fii singur. Dar intr-o casnicie fericita, acest lucru nu se intampla atat de des. Partenerii isi petrec cea mai mare parte a timpului liber impreuna.

SENTIMENTELE NU SE ESTOMPEAZA.

Initial oamenii tind sa-si ofere reciproc caldura, de aceea in fazele incipiente ale relatiei exista mult romantism, apoi emotiile dispar. Intr-o casnicie fericita, partenerii nu vor lasa sentimentele sa se estompeze.

LIPSA INTERESELOR.

Intr-o relatie fericita, partenerii nu cer nimic in schimb atunci cand fac ceva bun. Prin urmare, in aceasta casnicie nu exista loc pentru comert.

ABILITATEA DE A SE CERTA CORECT.

In fiecare cuplu exista conflicte. Dar numai intr-o relatie buna, ambii parteneri stiu sa se certe. Dupa conflict, relatia nu se inrautateste. Pentru ca chiar si in timpul certurilor, se aud critici, nu acuzatii.

PARTENERII SE IMBUNATATESC IN PERMANENTA.

Ei inteleg ca acest lucru le afecteaza direct relatia. Toate trasaturile de caracter pe care le are omul, intr-un fel sau altul se vor manifesta in casnicie.

PARTENERII STIU SA ASCULTE.

Daca oamenii doresc sincer sa ajute atunci vor fi atenti unul la celalalt. Ei nu uita ce i-a rugat si ce le-a cerut partenerul si sunt dispusi sa-l asculte.

CAPACITATEA DE A VORBI DESPRE PROBLEME.

Daca nu vorbesti despre nemultumiri, in timp ele se acumuleaza, iar acest lucru va duce inevitabil la scandaluri si poate chiar la despartire. Prin urmare, intr-o casnicie fericita, partenerii spun imediat ce nu le-a placut. Si o fac calm si corect.

PARTENERII SE PUN IN LOCUL CELUILALT.

Intr-o casnicie fericita, ambii se inteleg perfect, pentru ca sunt capabili sa perceapa un punct de vedere diferit. Astfel problema poate fi nu doar solutionata, ci si prevenita.

PARTENERII RAD MULT.

In casnicie, oamenii se confrunta cu o multime de dificultati. Simtul umorului ii ajuta sa faca fata problemelor. Ii apropie si le permite sa scape de stresul emotional in momentele dificile.

SOTII STIU SA FIE PRIETENI, IUBITI SI RUDE.

Ei sunt dispusi sa impartaseasca cu bucurie interesele si sa lupte unul pentru celalalt. In acelasi timp, nu uita de romantism. Partenerii isi ofera unul altuia cadouri.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s