CELE 6 SEMNE ALE UNEI IUBIRI FALSE:

La inceput, totul este perceput ca fiind perfect. Esti coplesit de romantism, traiesti euforic fiecare clipa. Ai cunoscut persoana alaturi de care vrei sa-ti petreci tot restul vietii. Dar cumva, undeva in subconstientul tau, este un vierme de indoiala si, din cand in cand, te intrebi daca alegerea a fost corecta. Daca incepi sa te indoiesti de relatia in care esti, de cele mai multe ori nu este doar o simpla indoiala. Mintea absolut inconstient raspunde la semnele tulburatoare. Adevarul e ca iti este frica sa nu pierzi aceasta persoana si te chinui sa alungi aceste semne tulburatoare din capul tau, lasand doar un sentiment vag de anxietate iminenta.

  1. Nu exista o scanteie a iubirii intre voi. Relatiile romantice nu sunt in niciun caz limitate la pofte manifestate unul fata de celalalt, fie ele fizice, intelectuale sau emotionale. Ele au mai multi factori, a caror combinatie se numeste scanteia care anima relatia. Oamenii pot fi atrasi unul fata de celalalt, dar acest lucru nu duce la o scanteie care sa treaca prin ei. Atunci, cum intelegi daca exista intre voi acea scanteie sau nu? Daca este, simti prezenta persoanei iubite, chiar si daca ea nu e langa tine. Armonia dintre voi e atat de puternica, incat si cei din jurul vostru o observa si va percep ca un cuplu. Daca relatiei voastre ceva ii lipseste, oricat v-ati stradui, nu puteti aprinde aceasta scanteie. Ceea ce vi se intampla nu este dragoste.

2. Partenerul nu are o viziune despre viitorul vostru comun. Daca iubesti cu adevarat, nu iti imaginezi viitorul fara persoana iubita. Este normal sa fie aduse in discutie planuri legate de viitor. Daca acest subiect ii creeaza disconfort partenerului, evita sa vorbiti despre acest subiect sau iti spune sa nu va grabiti, atunci aceasta relatie e una sortita esecului. Dragostea dintre voi nu este decat un fals si un gol. Ruperea unei relatii este dureroasa, nu este deloc usor sa renunti, dar trebuie sa cedezi. Nu aveti nicio sansa.

3. Partenerul nu iti face complimente niciodata. Cel mai adesea, ne implicam intr-o relatie pentru a gasi pace si fericire. Din cand in cand, cu totii avem nevoie de complimente din partea persoanei iubite, pentru a ne simti iubiti, apreciati si respectati. Cand auzim asemenea complimente, nu sunt doar facute din politete, dar sunt o alta confirmare ca suntem cu adevarat iubiti. Complimentele sporesc starea de spirit, stimuleaza considerabil stima de sine, iar cand sunt facute de persoana iubita, ne fac zilele mult mai luminoase si fericite. Relatiile sanatoase se disting si prin faptul ca partenerii, din cand in cand, se complimenteaza, confirmand ca sunt cu adevarat fericiti unul cu altul. Asadar, daca nu primesti complimente de la partener, atunci relatia voastra a mers undeva cumva gresit.

4. Nu aveti o comunicare eficienta. Problemele de comunicare sunt un aspect al relatiei, caruia trebuie sa ii acorzi o atentie mare. Sufletele care se inteleg aduc multa iubire si armonie in relatia lor de cuplu. Daca nu este asa, atunci aceste relatii nu au un viitor.

5. Trebuie sa dai explicatii apropiatilor despre comportamentul partenerului. Mereu trebuie sa dai explicatii rudelor, parintilor, prietenilor despre actiunile partenerului si sa te scuzi pentru el. Acesta e un lucru cam ciudat. Relatia ta este pusa la indoiala.

6. Partenerul tau iti ignora existenta. Toti avem uneori nevoia sa fim singuri, cu totii avem nevoie de spatiu personal, chiar daca suntem intr-o relatie. Dar cand un partener cauta prea mult si prea des spatiu personal, acesta poate fi un apel la trezire. Oricat de ocupat ar fi partenerul tau. el trebuie sa gaseasca timp si pentru tine, chiar daca are serviciu, prieteni etc. Tu la fel faci parte din viata lui. Daca te iubeste cu adevarat, trebuie sa ocupi un loc special in viata lui. Orice relatie necesita o cantitate corecta de implicare. Daca partenerul tau evita constant indatoririle de a-si cultiva relatia, atunci poate ca lucrurile stau mult mai rau decat crezi.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s