UNIVERSUL & GANDIREA & ACTIUNEA

TOTUL IN VIATA ARE CONEXIUNE INVERSA, UNIVERSUL RASPUNDE LA ORICE ACTIUNE SAU GAND:

Universul este intr-o transformare continua secunda cu secunda, se schimba depinzand de emotiile pe care i le transmitem noi si ceilalti oameni. Anume de acest lucru depinde ceea ce simtim la final – disonanta sau armonie.

Prin urmare, sarcina noastra este sa gasim un echilibru perfect intre loialitatea fata de credintele noastre, calea aleasa, haosul si incertitudinea, care sunt inevitabil prezente in vietile noastre.

Aceasta este radacina conflictului intern si a suferintei noastre, dar, in acelasi timp, o sursa de cunoastere si experienta nepretuita. Un lucru interesant este ca oamenii sunt creati ca un tot intreg. Ei dau nastere vietii pe pamant, si indiferent daca credeti sau nu, dar toata lumea este responsabila de ceea ce se intampla in Univers. Atat in sens literal, cat si metafizic.

Gandurile noastre – la fel ca sunetul sau lumina, au o lungime de unda proprie. Puteti simti doar cuvintele rostite fizic, dar nu si gandurile. Gandurile au si ele frecventele lor vibrationale, ca orice altceva. Detalii pe care inca nu am reusit sa le studiem atat de bine.

ORICE IN VIATA NOASTRA CONTEAZA SI NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR.

La fiecare pas in care suntem inconjurati de semne si mesaje, pur si simplu nu le observam sau le ignoram. Cred intr-o putere superioara si nu am nicio indoiala in ce priveste existenta ei. In acelasi timp, sunt constienta ca nu toata lumea va fi de acord cu mine.

De asemenea, imi dau seama ca acest lucru poate parea prea indraznet, dar cred ca aceasta putere divina este direct conectata de spiritul si energia noastra. Ea ne conduce prin viata, ne ajuta sa crestem si sa descoperim frumusetea acestei lumi. De aceea, absolut orice lucru din viata noastra are un anumit sens.

IDEEA E CA NOI NU SUNTEM INTOTDEAUNA CAPABILI SA AJUNGEM SA INTELEGEM ESENTA ACESTEI PUTERI.

Totul in jur este fie un semn conceput pentru a ne avertiza sau a ne corecta, fie un mesaj pe care ar trebui sa-l descifram. De aceea fiecare om pe care ni-l trimite soarta, este un mesager al Universului.

Tata imi zicea in copilarie: „Totul in viata noastra este ca un bumerang”. Si acest lucru este adevarat. Ce oferi Universului, aia primesti in schimb. Nici mai mult, nici mai putin. Daca la un moment dat iti este dificil si dureros, exista si o explicatie logica pentru acest lucru. Si invers.

Este important sa ne schimbam perceptia de sine. Sa renuntam la aspectele fizice egoiste, si sa acceptam faptul ca noi oamenii pur si simplu existam. Doar atunci ne vom elibera de gandurile ”eu trebuie, asa fac toti”, si vom gasi acea liniste si calmitate interioara. Trebuie sa ne incredm in vocea noastra interioara si in ratiunea superioara, care este direct interconectata cu sufletul nostru.

Da, gandurile sunt creatoare, dar sentimentele? Sentimentele sunt cel mai important lucru. Ele iti determina viata – chiar in acest moment, cand citesti aceste randuri de text.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s