”Sfintele legi” ale dragostei. Reguli de aur pentru o relatie fericita:

  1. Fiti devotati unul altuia. Aceasta este destul de simpla, intr-adevar; angajati-va in relatia voastra impreuna. Fiti devotati voua si legaturii pe care ati creat-o impreuna. Asigurati-va ca angajamentul vostru este o prioritate.
  2. Ganditi liber si deschis. Fiti creativi si lasati-va mintea sa profite la maximum de relatia voastra de iubire.
  3. Aveti grija unul de altul. Asigurati-va ca relatia voastra primeste ingrijire regulata.
  4. Sprijiniti-va unul pe altul! Sa te bucuri de momentele bune intr-o relatie este minunat, insa atunci cand vin vremurile grele relatia voastra va fi cu adevarat testata. Fii acolo pentru partenerul tau si nu uita sa ii ceri ajutorul cand vei avea nevoie.
  5. Lucrurile mici chiar conteaza! Lucrurile mici pe care le faci in fiecare zi (si nu gesturile mari) sunt cele care mentin fericirea in relatie.
  6. Accepta greselile. Vor fi lucruri la care partenerul tau nu va renunta si care te vor supara. Compromisurile sunt necesare intr-o relatie cu adevarat fericita.
  7. Investeste in timpul vostru. Nimic nu este mai important decat devotamentul pe care il ai fata de relatia voastra. Aloca-ti timp pentru partenerul de cuplu.
  8. Actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele. Ce faci este mai important decat ce spui, asa ca incearca sa gasesti metode pentru a ii demonstra partenerului cat de mult il iubesti.
  9. Fiti generosi si buni. O actiune amabila pentru partenerul de cuplu facuta in fiecare zi (cum ar fi servirea cafelei dimineata sau o notita cu Te iubesc) spune multe despre tine.
  10. Faceti din fiecare zi o sarbatoare pentru ca sunteti impreuna!
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s