Influenta Negativa

INFLUENTA NEGATIVA SI POZITIVA PE CARE O POATE AVEA FEMEIA ASUPRA BARBATULUI:

<Femeia are o influenta puternica asupra barbatului. Unul si acelasi barbat poate fi diferit, in functie de cine este alaturi de el. Practic femeia ”creeaza” barbatul. Ea dezvaluie in barbat anumite calitati, iar altele le neutralizeaza. De cele mai multe ori actioneaza inconstient, utilizand experienta din familie si scenariile de gen.>

1. Daca femeia nu are incredere in barbatul ei – nimeni nu va avea incredere.
Chiar daca e demn de incredere, toti cei care il inconjoara se vor indoi de el.
– Daca femeia este vesnic nemultumita, atunci in familie toti devin la fel de nemultumiti. Vor fi nemultumiti de casa, de cina, de haine sau vacante.
– Daca femeia vede in barbat doar defecte si neajunsuri – acestea se inmultesc in fiecare zi. Chiar si cel care are un potential enorm de a fi un sot bun, devine rau

2. Daca femeia nu-si respecta barbatul, nimeni nu-l respecta. Nici rudele, nici prietenii, nici colegii. S-ar putea spune ca femeia scrie pe fata lui un cuvant care il caracterizeaza. Si conform acestei inscriptii, ceilalti oameni construiesc relatii cu el.
– Daca femeia crede ca putea sa-si gaseasca un barbat mai bun, acesta este primul pas spre tradarea masculina. Se spune ca femeia este cea care insala prima. Doar ca ea face asta mental. Iar barbatul insala zilnic dupa ce sotia i-a ”permis” prin gandurile sale ca nu este cel mai bun.
– Daca femeia are un suflet zgarcit si nu vrea sa-si incalzeasca sotul cu dragoste, el va cauta alinarea in alcool si droguri.
– Daca femeia nu-i permite barbatului sa comunice cu prietenii, sa mearga la pescuit sau alte activitati pe care ea le considera inutile, barbatul va gasi alta odihna – alcool, fumat, jocuri etc.

3. Daca femeia nu-si deschide inima, el devine zgarcit.
si atunci nu-i vei putea cere nimic. Atunci cand femeia inchide calea spre inima ei, barbatul inchide accesul spre portofel.
– Daca femeia este prea independenta – face totul singura si nu are nevoie de nimeni, atunci sotul devine iresponsabil. Chiar daca, inainte era destul de responsabil, el pare sa-si piarda aceasta abilitate, se relaxeaza si creste impreuna cu canapeaua.
– Daca femeia este suparacioasa, atunci barbatul devine furios. Furia se manifesta diferit in corpul nostru.

Dar exista si partea inversa.

1. Daca sotia vede in sotul ei calitati bune si pune accentul pe ele, atunci acestea incep sa creasca si sa se inmulteasca.
– Daca sotia isi respecta sotul – atunci prietenii si colegii incep sa-l respecte. Il sustin si ajuta in situatii dificile.
– Daca sotia are incredere in sotul ei – si alti oameni vor avea incredere in el.

2. Daca sotia nu ascunde nimic de sotul ei, nu-l minte, isi deschide inima – atunci sotul nu-si va putea minti sau insela sotia.
– Daca sotia isi deschide inima – el devine generos. Va incepe sa caute motive sa o iubeasca si sa o faca fericita.
– Daca sotia isi slujeste sincer sotul – el o va lua sub protectia lui. Va avea grija de ea si o va proteja de orice.

3. Daca sotia va trata cu intelegere temperamentul sotului si va incerca sa-l satisfaca, atunci sotul va muta muntii pentru ea. Pentru a face acest lucru, trebuie sa inveti sa-i vezi calitatile, nu sa le masori cu stereotipurile tale.
– Daca femeia vrea sa-si pastreze familia si pentru asta, depune toate eforturile ei feminine (sincer si cu dragoste), aceeasi dorinta se naste si in inima sotului.

<Universul ne da exact cat meritam. Nu ne putem alege parintii, copiii, fratii si surorile. Dar cu sotii totul este diferit.
Exista iluzia alegerii. Exista sentimentul ca putea fi altul mai bun. Insa asta este doar vizibilitatea alegerii. Partenerul, de asemenea ni-l ofera Universul. Si din moment ce ti-a dat un astfel de sot, inseamna ca asta ai meritat. De ce si pentru ce – trebuie sa te gandesti. Si ce sa faci in continuare cu asta – este deja alegerea ta si spatiul tau pentru creativitate.>

Aveti grija unii de altii!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s