O FEMEIE PUTERNICA MEREU VA CERE ACESTE 10 LUCRURI INTR-O RELATIE

Cea mai importanta persoana din viata ta ar trebui sa fie cea pe care sa te poti baza intotdeauna. Daca nu te simti in siguranta langa partenerul tau, atunci acest lucru se datoreaza unui singur fapt: acesta nu este partenerul tau! Aici nu merge vorba despre capricii si cerinte iesite din comun. Vorbim despre relatii sanatoase, armonioase.

Viata noastra nu este un film frumos de dragoste, in care toti sunt fericiti. In viata reala e nevoie de compromisuri. In caz contrar, toata viata o vei petrece in cautarea partenerului ideal. Fericirea e in mainile tale.

Insa o femeie puternica mereu va cere aceste 10 lucruri intr-o relatie:

FIDELITATE:

A fi fidel unul altuia e ceva ce nici macar nu se discuta. Daca partenerul e o persoana care nu poate fi astfel, lasa-l! Nici viata de familie, nici copiii, nici timpul nu il vor schimba. Nu merita timp si efort.

RESPECT:

Fara respect nu este posibila o relatie. Daca unul din parteneri nu are respect pentru celalalt, aceasta relatie este sortita esecului.

INTELEGERE:

Nimeni nu este perfect. Toti gresim, suntem confuzi si este un lucru normal. Intelegerea in aceste momente este foarte importanta si necesara. Partenerul ar trebui sa inteleaga ca esti o persoana la fel ca toti ceilalti si nu trebuie sa cearac sau sa astepte perfectiune.

COMUNICARE:

Omul este creat pentru a comunica. Altfel, el pur si simplu nu are putea supravietui evolutiei. Daca partenerul este o persoana mai inchisa in sine, nu inseamna ca el nu ar vrea sa comunice si sa-si faca relatii de prietenie. Trebuie doar sa fii sigura ca in viata ta intra o persoana cu care sa poti vorbi despre orice.

SIGURANTA:

Daca nu te simti in siguranta langa partenerul tau, atunci el nu este persoana ta potrivita. Cea mai importanta persoana din viata ta e cea in care sa poti avea incredere.

BUNATATE:

Toata lumea merita o atitudine buna. Chiar daca partenerul este enervat sau obosit dupa o zi de munca, nu este deloc dificil sa spui un cuvant bun sau sa aduci o lauda. Daca nu e asa, mai devreme sau mai tarziu, o astfel de relatie se va incheia.

LIBERTATE:

Iubirea este iubire, dar toti trebuie sa mai fie si in compania prietenilor. Cand mergi la o intalnire cu prietenii, asta nu inseamna ca nu iti mai iubesti partenerul. Sunteti doar diferiti si din cand in cand trebuie sa petreceti timpul separat. Fara libertate, iubirea moare.

RABDARE:

Fara rabdare nu e posibila o relatie. In caz contrar, noi toti exploda la cea mai mica neintelegere, iar viata noastra se va transforma intr-o multime de conflicte si acuzatii.

DEZVOLTARE:

Cu totii crestem si ne schimbam. Aceasta crestere dureaza o viata intreaga, in fiecare zi. Daca partenerul tau nu este pregatit pentru schimbari, e putin probabil sa puteti crea o relatie sanatoasa.

SUSTINERE:

Relatia dintre doi oameni care se iubesc inseamna si sprijin. Intotdeauna si in orice. Trebuie sa stii cu siguranta ca, in orice circumstante, atat in bucurie, dar si in suferinta, persoana draga va fi alaturi de tine.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s