ALEGE UNUL DINTRE ACESTE SIMBOLURI ALCHIMICE SI AFLA IN CE CREZI

Aceste simboluri, deseori, sunt numite simbolurile magice ale alchimistilor sau simbolurile norocului.

Priveste imaginea de mai sus si nu analiza prea mult. Pur si simplu alege rapid un simbol, care ti-a atras atentia.

Iata ce semnifica alegerea ta:

Leul:

Leii sunt simbolul soarelui. Preferi sa-ti creezi singur viata. Nu recunosti existenta destinului. Tu crezi ca omul, de obicei, primeste ceea ce merita. Esti o personalitate puternica. Esti dominant in mai multe aspecte ale vietii. Crezi un pic in noroc, un pic in cazuri fericite, dar cel mai mult crezi in tine. Tu esti sigur ca vei avea ceea pentru ce vei depune efort. Esti convins ca fara munca nu obtii nimic.

Clepsidra:

Clepsidra este simbolul inevitabilului, al timpului. Esti un pic filosof. Nu-ti place graba. Nu-ti plac emotiile tari. Nu agreezi oamenii si situatiile galagioase. Preferi sa faci totul consecvent, motivat, intr-o atmosfera relaxanta. Asculti tot ce ti se spune, dar faci ceea ce crezi tu mai bine. Esti de parere ca timpul vindeca si ca omul se obisnuieste cu orice.

Luna:

Puterile lunii sunt legate de emotii si adevaruri ascunse. Ai o intuitie foarte dezvoltata, dar nu-ti place sa dai sfaturi atunci cand nu ti se cere. Preferi sa pastrezi gandurile si parerile pentru tine. Primesti placere atunci cand intelegi ca totul a iesit asa cum te-ai gandit tu. Esti o persoana modesta si delicata. Crezi ca fiecare om traieste asa cum a decis el singur. Nu incerci sa schimbi lumea. Pur si simplu te tii mai departe de oamenii si lucrurile neplacute.

Cheia:

Cheia simbolizeaza cautarea raspunsurilor. Nu prea ai incredere in oameni. Deseori de indoiesti si iti este greu sa iei decizii. Cantaresti ”pro”’si ”contra”, ceri sfaturile celor din jur si ulterior, din nou, te indoiesti. Deseori de simti plictisit sau chiar ingrijorat. Crezi ca orice om te poate minti. Din aceasta cauza esti destul de distant cu ceilalti. Nu iubesti sa te gandesti la sensul vietii, esti o fire inchisa.

Hamsa sau mana Fatimei:

Hamsa se refera la apararea de fortele raului. Esti o persoana rabdatoare si loiala. Nu-i critici pe cei din jur si rareori te aperi pe tine. Preferi sa rabzi si sa speri. Crezi in soarta si nu incerci sa lupti contra ei. Esti omul care oboseste repede si nu primeste placere de la viata. Deseori de lipsesti de lucrurile, care te-ar putea face fericit. Tu pur si simplu nu stii cum sa faci asta, nu stii sa te iubesti. Esti foarte grijuliu cu cei din jur, dar uiti sa ai grija de tine.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s