CUM INTELEGI CA ESTI UNICA FEMEIE DIN VIATA LUI? 5 SEMNE ALE UNUI BARBAT FIDEL

CUVINTELE:

Trebuie sa fii atenta la ceea ce iti spune si cum vorbea inainte. Daca la inceputul relatiei era grijuliu, te intreba constant cum te simti, iti facea complimente si iti spunea cuvinte blande, atunci poti vedea daca s-a schimbat in aceasta privinta.

Daca sunteti impreuna de mult timp, iar el continua sa-ti spuna ca esti unica si impartaseste totul cu tine, adica a ramas la fel de grijuliu si atent – nu-ti face griji, totul este in regula.

FAPTELE:

Barbatul tau ar fi trebuit sa-ti arate la inceputul relatiei ca vrea sa fie cu tine si cel mai probabil a facut-o in diferite moduri.

Dar, in timp, despre dragostea si loialitatea lui poate vorbi grija, sprijinul si ajutorul. Daca a incetat sa faca aceste lucruri, pot aparea suspiciuni semnificative. Dar daca prin faptele sale continua sa-ti arate iubirea, atunci nu-l suspecta si cauta motivul in tine.

CADOURILE:

Daca barbatul inca de la inceput ti-a oferit flori si cadouri, atunci activitatea sa preferata este sa te faca fericita (sper ca acest lucru este reciproc!) si te va surprinde mereu, poate nu la fel de des ca la inceput, dar o va face, pentru ca ii place sa vada bucurie pe chipul tau. El ar putea oferi aceste cadouri altei femei, dar ti le face tie. Apreciaza si multumeste-i.

IRITAREA:

Barbatul nu va avea un comportament iritabil, daca inca te place si este complet al tau. Exista optiuni cand partenerul se comporta altfel, dar este posibil sa fii de vina pentru asta, daca ai facut ceva care l-a enervat.

Daca nu ai facut nimic, atunci iritarea si nepolitetea lui poate fi justificata de altceva.

NU ASCUNDE CONVERSATIILE DIN ONLINE:

Daca barbatul iti este credincios, el nu va ascunde telefonul cand il suna cineva. Iti va arata fara teama mesajele de pe retelele sociale. Dar daca observi ca este ingrijorat si nu-ti da telefonul, cel mai probabil ca are ceva de ascuns.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s