TEMPERAMENTUL FEMEILOR RELEVAT PRIN CULOAREA PARULUI SI PIEPTANATURA

A. Prin culoarea parului:

BRUNETELE:

Sunt serioase, sobre, foarte capabile din punct de vedere profesional si deosebit de pasionate si de posesive pe plan sentimental-erotic. Ele constituie prin competenta, putere de munca, simt dezvoltat al ordinii si disciplinei si prin devotament, aliatii principali ai sotilor lor. Calitati precum: chibzuinta, abilitatea, tactul, perseverenta le ajuta sa obtina numeroase succese in viata. Le plac copiii si-i ingrijesc cu multa dragoste. Au in general o sanatate excelenta. In vestimentatie, culorile lor favorite sunt rosul si negrul, iar linia croielii este cea clasica si sobra. Brunetele cu tenul deschis sunt foarte bune gospodine, pe cand cele cu tenul inchis sunt ceva mai aspre si mai dure decat celelalte – foarte fidele insa familiei. Sotii ideali pentru brunete sunt blonzii, indeosebi cei timizi.

SATENELE:

Sunt foarte dinamice, energice si harnice, au o usurinta deosebita pentru studiu. Talentele lor sunt multilaterale. Foarte prietenoase, le place flirtul, caracterizandu-se si printr-o anume superficialitate si inconsecventa. In moda au preferinte variate si nu prea constante. Spre deosebire de brunete, satenele nu agreaza mediul rural. Ele sunt sotiile perfecte, mereu alaturi de soti si cele mai bune colaboratoare pentru ei. Satenele cu tenul alb se remarca indeosebi prin blandete, tandrete si prin dulceata firii lor. Cele cu ochii negri au calitati profesionale pentru orice domeniu intelectual in care ar dori sa activeze. Cele scunde sunt excelente dansatoare. Sotii ideali sunt brunetii, indeosebi cai seriosi si cultivati.

ROSCATELE:

Acestea sunt foarte temperamentale, iuti la manie si neincrezatoare. Le lipseste total tactul si nutresc multe ambitii care le solicita in toate domeniile. Ele au reputatia unor firi aprige, pasionale si uneori demolatoare. Sinceritatea de care dau mereu dovada nu cunoaste limite, putand deveni chiar brutala. In moda adopta nuantele de albastru, verde si negru. Le plac caii, cainii si masinile – mai putin copiii. Sunt foarte zgomotoase si nu suporta sa ramana vreodata pe planul doi. Roscatele cu tenul alb sunt extrem de pasionale si adesea irationale; cele cu tenul auriu sunt foarte inteligente. De asemenea cele cu figura ovala pot deveni foarte bune actrite, iar cele cu figura patrata foarte bune sportive. Barbatii ideali pentru ele sunt brunetii activi si pragmatici, adica cei pe care ii poate admira.

BLONDELE:

Ele sunt naturi timide si sensibile, tandre si fragile. Realitatea este adesea prea dura pentru acest femei, preferand de aceea sa se retraga intr-un univers interior, foarte romantic si melancolic. Firi slabe, ele trebuie ferite de tentatia adulterului, ca si de activitati grele ori periculoase. Au nevoie de multe incurajari, devenind in acest caz foarte eficiente in munca lor. Usor frivole si nesincere – dar fara intentii rele, pot pune la cale mici capcane pentru ceilalti, argumentul suprem in orice imprejurare fiind o izbucnire in lacrimi, foarte dramatica si induiosatoare. Culorile lor preferate sunt albul si albastrul, toate celelalte preferinte legandu-se strans de acestea. Blondele cu tenul alb sunt foarte iubitoare de copii si vor ajunge bune mame, surori de caritate, educatoare. Blondele cu tenul inchis (cazuri extrem de rare) dovedesc foarte mult dinamism si putere de munca, putand deveni secretare model. Sotii ideali ai blondelor sunt brunetii cu ochii de culoare inchisa si mai inalti decat ele.

B. PRIN PIEPTANATURA (din punct de vedere al erotismului lor):

FEMEILE CU PARUL LUNG, LASAT PE SPATE:

Aceste femei sunt mai greu accesibile, avand nevoie de nenumarate dovezi de afectiune si de dezmierdari pentru a se simti complet dezinhibate. Atunci devin foarte tandre si pasionale, daruindu-se fara retineri. Trebuie avut insa grija sa se simta in permanenta in largul lor si sa nu fie bruscate printr-o atitudine nedelicata.

CU PARUL DESCHIS LA CULOARE:

Aceste femei nu sunt prea increzatoare in calitatile lor fizice si de aceea trebuiesc admirate si incurajate in permanenta. Atunci cand la radacina firului de par acesta incepe sa-si dezvaluie culoarea naturala inseamna ca ele au multa fantezie erotica si ca nu sunt intr-atat de nestiutoare in acest domeniu pe cat par.

CU URECHILE DESCOPERITE:

Acest gen de pieptanatura, ce pune in evidenta urechile (sau cerceii), se constituie intr-un prin gest subtil de semnalare a disponibilitatilor sentimentale ale acestor femei. Aceasta dezvaluire inseamna de asemenea ca urechea este o foarte importanta zona erogena care se cere intens solicitata. Dezgolirea urechilor indica si faptul ca dezbracarea in intimitate este un ritual foarte important in cadrul general al sexualitatii femeilor cu aceasta pieptanatura, ritual care poate fi nuantat foarte mult, devenind astfel deosebit de stimulativ.

CU PARUL IN COADA DE CAL:

Este un semn aproape sigur al femeilor singure (sau care se simt singure). Au nevoie deci de multa tandrete, devenind astfel (foarte) posesive, placandu-le, de asemenea foarte mult sa se daruiasca persoanei iubite.

CU COAFURA UMFLATA:

Femeile care adopta astfel de coafuri doresc sa faca impresie si se considera spirituale si inteligente. Ele pot juca rolul inaccesibilelor, sau a idealistelor elevate – acestea nu sunt insa decat niste masti. In societate vor fi percepute adesea ca putin ingamfate. Cei care vor sti sa treaca dincolo de aceste bariere vor avea, foarte posibil, multe surprize placute.

CU PARUL ”ARICI”:

nu e intotdeauna usor sa ai de-a face cu ele, fiind in general foarte extremiste: cand dominatoare, cand foarte supuse. Argumentele legate de presupusa superioritate masculina nu le impresioneaza prea mult. In dragoste sunt foarte pasionale si putin brutale, adeseori foarte inconstante. Daca nu le convine ceva, se pot ”arici” (citeste ”raci”) pentru multa vreme fata de partener. Nu sunt deloc previzibile.

CU PARUL IN OCHI (”CANICHE”):

Sunt retrase, timide, tematoare. Fantezia lor erotica este foarte limitata si nu trebuiesc socate prin nonconformism. Cel mai bun loc pentru intretinerea unor raporturi intime este, desigur, la ele acasa, acolo unde ambianta le este atat de familiara.

CU O SUVITA PE OCHI:

Femeile cu aceasta coafura stau in general in expectativa, nefiind foarte usor de abordat, dar nici inaccesibile. Ele nu sunt deloc nestiutoare in ale dragostei, dar nu-si teoretizeaza prea mult experientele (asa cum fac altele), fiind mai degraba instinctive. Sansele de a cuceri o astfel de femeie depind foarte mult de dispozitia ei din acea zi.

COAFURA BAIETEASCA:

Celor ce adopta aceasta coafura le place sa se simta independente – in intimitate insa vor fi destul de docile. Este cert faptul ca aceste femei se simt mai mult sau mai putin complexate fata de barbati. Le place indeosebi ca in clipele de tandrete sa schimbe priviri intense cu partenerii lor.

FEMEILE CU PERUCA:

Sexualitatea lor atinge greu nivele inalte – si chiar si atunci este ingradita de un anumit puritanism. Viata intima nu constituie subiectul principal in cazul viziunii lor asupra vietii. Pot fi stimulate insa prin indelungi mangaieri, oferind in acest caz multe surprize placute pentru parteneri si chiar pentru ele insele.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s