ZECE SEMNE CA FEMEIA DE LANGA TINE NU TE MAI IUBESTE

Femeile sunt fiinte misterioase si complexe, deseori greu de inteles pentru barbati. Daca esti si tu in situatia in care femeia de langa tine te lasa confuz si derutat, cu ideea ca iarasi i-ai gresit cu ceva, desi depui toate eforturile sa faci ca relatia voastra sa functioneze, e cazul sa urmaresti si alte semne.

E foarte probabil ca ea sa nu mai aiba sentimente pentru tine. In mod normal, ar fi foarte usor sa-ti dai seama. Dar realitatea confirma ca dragostea ne poate orbi intr-atat incat sa nu mai observam sau sa nu vrem sa vedem adevarul.

Nu manifesta interes fata de tine.

Erai obisnuit sa pastrati legatura pe parcursul zilei, iar acum se pare ca interactiunile dintre voi sunt mult mai putine si cand se intampla sunt un esec? Probabil nu mai are niciun interes pentru a dezvolta relatia voastra, dar nu are maturitatea necesara sa isi asume ce simte si sa-i zica pe nume.

Iese mai des cu prietenele in ultimul timp.

Nu are timp pentru tine, dar e mereu prinsa in discutiile cu prietenele. De obicei femeile tind sa se apropie si sa fie solidare una cu cealalta atunci cand relatia uneia dintre ele devine problematica, iar aceasta cauta validare sau consiliere din partea lor.

Te respinge din punct de vedere fizic.

In cazul femeilor, componenta fizica este aproape mereu legata de cea emotionala. Daca ea te respinge cu vehementa, si este iritata de tentativele tale de a fi afectuos, atunci este cazul sa te intrebi ce emotii are fata de tine la moment si daca ele pot fi schimbate sau sunt iremediabil pierdute.

Tot ce faci o enerveaza sau o nemultumeste.

O observi mereu deranjata de micile detalii, dar chiar si de lucrurile pe care le aprecia anterior la tine? Dragostea e oarba. Ea te poate tranforma in printul ei instant. Dar cand dispare – te poate trece automat in lista persoanelor pe care nu le suporta. Acest lucru se intampla mai ales atunci cand persoana in cauza nu are curajul sa discute cu partenerul despre ce simte, iar frustrarile acumulate sunt directionate spre partener.

Te face sa te simti vinovat pentru situatiile de distantare dintre voi.

Atunci cand o intrebi de ce nu mai are timp pentru tine, de ce te evita si se comporta rece, ea intoarce situatia impotriva ta si iti arunca in fata o lista de reprosuri absurde pentru fiecare situatie aparte? Atunci e clar ca e doar o modalitate de a se eschiva de la adevar.

Te trateaza nerespectuos.

Nu depune eforturi pentru un dialog civilizat. Iti inchide telefonul, iti vorbeste arogant si ofensator, pe scurt – nu mai are sentimente pentru tine. Nu lasa lucrurile sa degenereze, salveaza-ti demnitatea si pleaca inainte sa fii traumatizat.

Nu depune eforturi pentru a remedia problemel dintre voi.

Este plictisita si indiferenta fata de tot ce ii propui si esti unicul proactiv in relatia voastra? Asteapta mereu eforturi din partea ta, iar ea se victimizeaza de fiecare data cand ii explici ca ai asteptari si din partea ei? Probabil nu vrea sa isi consume energia intr-o relatie al carei viitor ea deja l-a decis.

In viata ei si-au facut loc noi activitati si noi prieteni de cand relatia voastra s-a racit.

Femeile isi schimba viata atunci cand apar schimbari de status in relatie. Daca o vezi diferita, cu noi hobby-uri si multe cunostinte noi roind in jurul ei, probabil curand vei afla si de ce.

Timpul petrecut impreuna a devenit o rutina plictisitoare.

Cand aveti sansa sa petreceti timp in doi, ea se refugiaza in activitati solitare: priveste un film, navigheaza pe internet, face mancare, face curat. Face orice te-ar putea exclude din viata ei.

Evita discutiile serioase si nu vrea sa comunice ce o deranjeaza.

Incerci sa comunici cu ea despre planurile de viitor, dar nu mai apuci sa dezvolti ideile ca ea te anunta ca nu e momentul sau ca nu este cazul sa va grabiti. In acelasi timp, va evita sa te puna la curent cu ce simte, dar va incerca sa tatoneze terenul pana vei decide singur ca nu mai este cazul sa continui in asa fel.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s